fbpx

BBB kerékpár kiegészítők, újdonságok az idei Eurobike-on

Széles kínálat sallangmentesen...

Széles kínálat sallangmentesen…

A kerékpáralkatrészek és -kiegészítők legszélesebb kínálatát hazánkban a holland illetőségű BBB biztosítja, a hasznos, hiánypótló, magas minőségi szintet képviselő termékei népszerűek mind a profi, mind az amatőr kerékpáros körökben. A FDJ ProTour országúti csapat kiválóságai sem elégednének meg másodvonalbeli felszereléssel: a BBB termékek színvonala méltó akár legnagyobb kerékpáros megmérettetésekhez!

A hollandok sallangtól mentesen, fellengzős marketing nélkül kínálják az egyre bővülő alkatrészpalettát: a BBB manapság bőven másfél ezer terméket kínál. A márka évről évre új, hiánypótló termékekkel jelentkezik, de a jól bevált darabok sem tűnnek el, így a választás lehetősége a legtöbb esetben megmarad.

eurobike_bbb_2016_1082016-ban ruházati fronton láthatjuk majd a legtöbb BBB újdonságot. A már meglévő országúti, montis, városi és túrahasználatra szánt kerékpáros öltözet mellé egy komplett Enduro/Trail kollekció kerül, maximális mértékben kiszolgálva az extrémebb MTB stílusban tekerők igényit. Ennek része a Gravity mez, amely laza viselet, gyorsan száradó, kellemes tapintású, mindazonáltal ellenálló Activeplus alapanyagból. Számos figyelmes részletmegoldást vonultat fel: ilyen például az integrált szemüvegtörlő. Többféle színben lesz elérhető S-től XXXL méretig.
[divider scroll_text=”BBB kerékpár kiegészítők, újdonságok”]

Jövőre egyéb "műfajhoz" is komplett ruházati kollekciókat kínál a BBB...

Jövőre egyéb “műfajhoz” is komplett ruházati kollekciókat kínál a BBB…

A mez kiegészítője az Element nadrág, szabása ugyancsak az egyre népszerűbb Enduro stílus igényeit szolgálja, anyagválasztása az ellenállóság mellett megfelelő rugalmasságot is biztosítja. Nem korlátozza a kerékpározáshoz szükséges mozdulatokat, érzetre olyan, mint egy hagyományos bicajos alsóé. Tépőzáras derékrészt kap, fontos fényvisszaverőkkel a megerősített hátsó részen, illetve nadrágszáron. A cipzáros zsebben pedig még az extrém terepen is biztonságban lesznek az értékek. A fekete, kék és zöld szín természetesen passzol a Gravity mezdizájnhoz, továbbá színben tökéletesen harmonizáló sisakok és hosszú ujjas kesztyűk teszik teljessé szettet.
[divider scroll_text=”BBB kerékpár kiegészítők, újdonságok”]

Lencsecsere 2 mp alatt!

Lencsecsere 2 mp alatt!

Új szemüveggel is bővül a BBB ruházati kínálat: a Summit országúti és montis használatra szánt dizájnos, divatos viselet, de amiben valóban különleges, az a gyors és egyszerű lencsecsere. A „Quick-Snap” rendszernek köszönhetően akár egy röpke pihenőszünet beiktatásával szűrésfaktort válthatunk. A lencsék szellőzése kiváló, hidrofób bevonatot is kapnak, így a Summit különösen ajánlható nedves, párás időjáráshoz. A szemet körülölelő kialakítás megfelelő védelmet biztosít, többféle színű kerettel és lencsével lesz elérhető. A Grilamid alapanyag tartós és könnyű, az orr- és fültámaszok csúszásmentes bevonatot kapnak.

Divatos, praktikus szemcsik elfogadható áron!

Divatos, praktikus szemcsik elfogadható áron!

eurobike_bbb_2016_plusz1Dioptriás lencsével kiegészíthető modell a Select Optic, a többféle színű, szűrésfaktorú változatok között akár fotokromatikus is elérhető. Az Opticai szemüvegek piacán egyedi megoldást kínál az új Impress Reader szemüveg bifokális lencséje, amely +1,5/+2,0/+2,5 dioptriás olvasó részt foglal magába.

A SubZero új extrém téli körülményekhez tervezett „homárkesztyű”, maximális védelemmel a fagyok, a csapadék és a szél ellen. Technikai Eurotex, Clarino és poliuretán alapanyagból készül, a mutatóujjal pedig érintőképernyőt is kezelhetünk. A kerékpár kezelését a háromujjas kivitel alig korlátozza, ellenben vékonyabb rétegek, azaz közvetlenebb irányítás mellett is biztosítja a megfelelő szigetelést. Hosszú, zárható csuklórész és csúcskategóriás kidolgozás jellemzi. Jöhetnek a fagyos napok, a BBB SubZeróval kezünk a bicajozás után is működőképes marad!

Kiváló sisakmodellek közül válogathattak az FDJ sztárjai!

Kiváló sisakmodellek közül válogathattak az FDJ sztárjai!

Az új Tritonok főleg a sík mezőnyversenyek során kerültek elő...

Az új Tritonok főleg a sík mezőnyversenyek során kerültek elő…

A Tithon a BBB válasza az aerodinamikus fejvédők elterjedésére, tökéletes kompromisszumot biztosít az aerodinamikai mutatók és a szellőzés nyújtotta kényelem közt. A Delft Műszaki Egyetem segítségével termodinamika és aerodinamikai szimulációkkal modellezték az egymást kizáró tényezőket, majd az így kialakított prototípusokat szélcsatornában is tesztelték. A Tithont a profi országúti versenyzők, így az FDJ kerekesei idén már használatba is vették, a sík mezőnyversenyekhez döntően az új sisakmodellt választották. A Tour de France hegyi szakaszain készült fotók azt mutatják, hogy az idei rekkenő hőségben a maximális ventillációt biztosító Icarusra és Falconra esett a választás, az időfutamokon pedig a szakágspecifikus BBB Aerotop a kézenfekvő megoldás. Előnyös, ha a szponzor ennyi kiváló sisakmodellt kínál!

[divider scroll_text=”BBB kerékpár kiegészítők, újdonságok”]

"Patrontartó"

A “Patrontartó”!

Nemcsak a ruházaton dolgoztak a BBB fejlesztői, hanem a már jól bevált telefontartó kínálat is bővül a folyamatosan érkező modellek fogadásához. A Patron I6 az Apple új telefonjához kínál stabil rögzítést és kiváló védelmet: feljegyezhetjük a túra minden elképzelhető adatát, menet közben pedig követhetjük életünk eseményeit. Az új modell többféle rögzítési módot tesz lehetővé: a Patron szerelhető akár a kormánycsapágy-kupak helyére is, speciális TPR kompozit szerkezete pedig hatékonyan csökkenti a telefont érő rázkódásokat.

A tenyérben is elfér - a Swat igazi ékszer!

A tenyérben is elfér – a Swat igazi ékszer!

Távirati stílusban a további 2016-os BBB újdonságokról. A Swat egy egészen apró, fémházas, első lámpa, amely 120 Lumen fényerőt biztosít, akár sisakra is rögzíthető, fejlett beépített akkuval, USB-töltéssel, XPE Cree LED-del. A Sniper az új 1200 Lumenes csúcsmodell, amely az elképesztő teljesítmény mellett mindössze 210 grammot nyom, emellett kormányról vezérelhető kapcsolóval rendelkezik. Hová fejlődött a kerékpárvilágítás-technológia!

[divider scroll_text=”BBB kerékpár kiegészítők, újdonságok”]
A BBB Slimguard egy innovatív, könnyű, felpattintható országúti alupálcás sárvédő, akár 30 mm-es köpenyeket is megfelelően fedi, pillekönnyű, ruhánkat pedig az esőben is szárazon tartja. A BBB nyeregválaszték a montis használatra tervezett új Path modellel bővül, de még érdekesebb hír, hogy a széles nyeregkínálat immár felhasználás, nem és szélesség szerint osztályozott, a BBB termékeket kínáló kereskedések pedig ülőcsönt-mércével könnyítik meg a választást. Ha már ott járunk, érdemes megnézni a BBB táskakínálatot, amely többféle felhasználásra kínál innovatív, kiváló minőségű megoldásokat, praktikus és tartós modellek jellemzik a holland márka eme részlegét.

[divider scroll_text=”BBB kerékpár kiegészítők, újdonságok”]
További információ a forgalmazó honlapján.
(x)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo