fbpx

BBB AIRSTRIKE DGT (BFP-26) professzionális műhelypumpa

Ha az állópumpák „non plus ultrájára” áhítozunk, az idén bemutatott BBB AIRSTRIKE DGT (BFP-26) különös figyelmet érdemel! A közkedvelt BBB AIRSTRIKE továbbfejlesztett utódjaként a DGT változat ugyancsak professzionális használata készül, a digitális nyomásmérés tized Bar pontosságával „felturbózva“.

A digitális nyomásmérés tized Bar pontosságával „felturbózva“!

2017-ben a BBB egyik legnépszerűbb pumpamodellje megújult, “DGT” végződéssel digitális nyomásmérővel lett kiegészítve, viszont – ahogy azt a pragmatikus szemléletű holland márkától megszokhattuk – az eredeti, jól bevált modell továbbra is elérhető. Az új AIRSTRIKE DGT a kerékpáros felszerelésspecialista széles pumpakínálatában a “hivatásos” részlegben szerepel, erős, strapabíró konstrukció, így bármelyik kerékpárszerelő műhelyben vagy egyesületnél megállja helyét. Természetesen otthoni használata is ajánlható azoknak, akik nem szívesen kötnek kompromisszumot a kerékpár-felszerelés terén. A korábbi legendás hatékonyság és megbízhatóság egyedülálló precizitással párosul, bizonyítottan megkönnyíti a kerékszerelést nem éppen üdvözítő feladatát, és teszi ezt nap nap után, otthoni használat mellett akár egy emberöltőn keresztül…

Pontosan 7 Bar 14 lenyomásra!

A BBB legújabb technikai remekműve a hajszálpontos nyomásbiztosítás mellett további előnyökkel kecsegtet: a kijelzőn megjelenő számok könnyebben leolvashatók, mint az analóg mérők esetében, a háttérvilágításnak köszönhetően pedig sötét helységben vagy este is könnyedén használható. A 24-órás maratonokra például telitalálat, hisz nem kell többé fejlámpával bajlódni a pumpálás vagy nyomásmódosítás során.

Profi csavaros szelepfej leeresztrő gombbal!

Az AIRSTRIKE DGT által biztosított nyomás akár 11 Bar is lehet, amely már a kerékpáron alkalmazott gumirendszerek fizikai határát súrolja. A hatékonyságot a pumpa magas felépítése, a minőségi alapanyagok alkalmazása és a pontos kidolgozás fokozza a végletekig. A stabilitásért az acél pumpatest és -talp felel, az utóbbi csúszásmentes felületet is kapott. Alig kell néhány mozdulat az országúti kerékpárokra jellemző 6 Bar eléréséhez, emellett a mai trendeknek megfelelő ballonos MTB köpenyek is gyorsan megtelnek levegővel. Jól olvastuk: egy ilyen magas színvonalú műhelypumpa mindent feladattal könnyedén megbirkózik, és teszi ezt villámgyorsan, minimális erőfeszítés mellett!

Karatron gumimarkolat…

A hosszú erős tömlő és a levegőszabályozó (leengedő) gomb a legjobb műhelypumpák jellemzője. A BBB által kifejlesztett TwistHead menetes szelepcsatlakozás teljes egészében fém konstrukció, bombabiztos, továbbá kompatibilis mind Presta (szingó-), mind Schrader (autó-), illetve Dunlop szelepekkel. Egyetlen fejlesztési javaslatunk, hogy a gyorsabb be- és kihajtás érdekében a fém szelepház kaphatna kissé tapadósabb felületet.

Légleeresztő gomb!

Hatékony működés…

Az új BBB AIRSTRIKE DGT a közkedvelt elődhöz hasonlóan az ergonómia terén is kimagaslik az állópumpák “sűrű” mezőnyéből. Markolata a természetes test- és kartartás érdekében “bumerángformát” kapott, így nagyobb erőt tudunk kifejteni, illetve a pumpálás hatékonysága is fokozódik. A jobb tapadás érdekében – hasonlóan a legjobb MTB kormánymarkolatokhoz – karaton gumiborítást is kapott.

A BBB eme újdonsága minden tesztelőt lenyűgözött. Szerencsésnek mondhatja magát, aki egy ilyen “csodapumpával” végezheti a kerékpár rendszeres karbantartását, menetkészre állítását. A fejlett funkciók, a hajszálpontos mérőegység és az utolérhetetlen megbízhatóság mellett az AIRSTRIKE DGT sárga színe utal a különleges pedigrére!

Jellemzők:
profi és igényes otthoni használata tervezett műhelypumpa
0,05 Bar (!) pontosságú digitális nyomásmérő
háttérvilágítás, sötétben is könnyen leolvasható
automatikus kikapcsolás
elemtöltöttség-kijelzés
ötvözött acél pumpatest és talp
acél dugattyúszár
hosszú dugattyú a hatékony működés érdekében
11 Bar maximális nyomás
ergonomikus gumírozott (karaton) markolat
masszív felépítés
TwistHead menetes szelepfej
minden szelep típussal kompatibilis
pontos nyomásbeállítást elősegítő leeresztő gomb
erős és hosszú (120 cm) gumitömlő
praktikus tömlőrögzítő
sárga színben

Alapanyag: acél/kompozit műanyag
Magasság: 700 mm
Dugattyúhossz: 550 mm (!)
Tömeg: 1668 g
Nyomás: 11 Bar

Értékelés
Hatékonyság: 5
Praktikus használat: 5
Minőség: 5
Ár/érték: 4

Ajánlott fogyasztói ár: 24664 Ft.

További információ a gyártó (magyar nyelvű) honlapján.

Hajszálpontos, hatékony és megbízható!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo