fbpx

Az Újszövetség blogot a Bikemagon lezárjuk

A Bikemag.hu-n a mai nappal lezárjuk az eredendő célja szerint a kerékpáros versenyzők és egyesületeik érdekeit védő és képviselő Magyar Kerékpáros Szövetséggel kapcsolatos híreket, tartalmakat tömörítő „Újszövetség” rovatot.

ujszovetseg_Bhavyesh Acharya

Közel másfél évvel ezelőtt az Újszövetség blogot azzal a céllal hoztuk létre, hogy egy kaotikus helyzetben segítsük a magyar kerékpársportot abban, hogy egy átlátható, működőképes szövetségi struktúra alakulhasson ki, aminek alapjain felívelő pályára állhasson sportágunk. Az alapszabály-módosítás, illetve az új struktúra legitimálása megtörtént.

Úgy gondoljuk, ettől a ponttól kezdve nem kívánunk elkülönített felületet biztosítani a sportági vezetést érintő kérdéseknek, történéseknek, ennek vannak saját fórumai. Sok sikert kívánunk az MKSZ-nek és tagegyesületeinek ahhoz, hogy a mi felületeink nélkül is megvalósuljon a szlogenként megannyiszor hangoztatott transzparencia!

A Bikemag.hu-n természetesen továbbra is nyomon követjük a hazai kerékpáros közélet legérdekesebb eseményeit, versenyeit, valamint lehetőséget biztosítunk a megjelenésre azoknak a versenyzőknek, egyesületeknek, akik hozzájárulnak a magyar kerékpársport fejlődéséhez vagy tiszteletre méltó eredményekkel örvendeztetik meg a bringás társadalmat.

További sportsikereket kíván a Bikemag.hu csapata!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo
Sütibeállítások