fbpx

Átlátható szövetségi viszonyokat a kerékpársportban!

mkkszA Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség a változások mellett áll, olvashatjuk alábbi sajtóközleményükben

A Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség (MKKSZ) üdvözli és támogatásáról biztosítja a Magyar Kerékpársportok Szövetsége (MKSZ) szervezeti és működési viszonyainak rendezésére irányuló jelenleg zajló erőfeszítéseket.

Az MKSZ és az ennek keretén belül működő Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség 2014. október 18-i tisztújító közgyűlését követően úgy látjuk, hogy a változásra esély teremtődött. Az MKKSZ egy olyan vezetőség felállítását támogatja, amelynek irányítása alatt a hazai kerékpársport irányítása körül kialakult viszályok mihamarabb rendeződnek, megteremtődnek a szervezeti feltételek arra, hogy egy olyan szövetségi rendszer álljon fel, amelyben a vezetők felelős szakmai és pénzügyi magatartást tanúsítanak, a Szövetség működése nyílt, átlátható és elszámoltatható, valamint a jelenlegi elaprózott felelősségi rendszer helyett egyetlen, egységes Szövetségi irányítás jön létre.

Őszintén reméljük, hogy a tisztújítás eredményként olyan felelősök veszik át a Magyar Kerékpársportok Szövetségének vezetését, amely a jövőben nem gátja, hanem katalizátora lesz annak, hogy a magyar kerékpársport megerősödjön, valódi tömegbázisa jöjjön létre és a nemzetközi mezőnyben is megállja a helyét. Ezekhez a várt pozitív változásokhoz a hazai kerékpáripar és kereskedelem szereplői is az eddigieknél nagyobb lelkesedéssel tudnának támogatást nyújtani.

Steurer Zsolt elnök

2014. november 4.

 

A Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség tagjai:

Accell Hunland Kft
Bikefun Hungary Kft
Csepel Kerékpárgyártó és forgalmazó Zrt
Olimpia Kerékpár Kft
Hauser Kerékpár Magyarország Kft
Mali Bicycle Technology Kft
Neuzer Kerékpár Kft
Pacific Cycles Kft
Paul Lange Hungary Kft.
.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo