fbpx

Adunk a véleményedre! – Nagy tavaszi kerékpáros közvélemény-kutatás


A nyereményjátékunk lezárult, a nyerteseket az alábbi linkre kattintva találod:

Nyertesek

Segítséget és őszinte válaszokat kérünk és várunk tőletek a 2022-es nagy tavaszi kerékpáros közvélemény-kutatásunkhoz! Kik a látogatóink és az olvasóink? Milyen bringájuk van? Milyen bringa a kedvencük? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseink vannak hozzátok, kérésünk, hogy segítsétek munkánkat a válaszaitokkal. Cserébe mi garantált ajándékot adunk nektek és számos nyereményt sorsolunk ki a válaszadók között.

Az előző évekkel ellentétben idén nem több kicsi, hanem egy nagy kérdőívvel készültünk, amit ha kitöltötök akkor  garantált ajándékot is kaphattok és ezenfelül részt vehettek a sorsoláson, ahol közel fél millió forint értékben sorsolunk ki nyereményeket.

A kérdőívek kitöltése anonim, nem szükséges megadni a személyes adataidat, ha nem szeretnéd.
Az e-mail címedet és a nevedet csak akkor szükséges megadni, ha szeretnél részt venni a nyeremény sorsolásban.

Minden kitöltőnk garantált ajándéka 50 kredit a Bikemag Aprón 4.955 Ft értékben, amiből például kiemelheti a hirdetésed.

Azért, hogy kedvet csináljunk a kitöltéshez, szemmel látható mennyiségű ajándékot gyűjtöttünk össze, az ajándékok összértéke közel az 500 000 forint.

Wahoo Kickr CORE okosgörgő 292 900 Ft értékben

Wahoo Kickr Core okosgörgő

Wahoo Kickr Core okosgörgő

Szeretnél egy profi okosgörgőt, amivel beléphetsz a virtuális kerékpározás világába? Ha igen akkor most itt a lehetőség, hogy megnyerd a Wahoo Kickr CORE okosgörgőt. A görgő birtokában a hideg, esős napokon is bringára pattanhatsz és a virtuális kerékpáros valóságban a kedvenc pályáidon tekerhetsz vagy akár közösségi bringázásokon is részt vehetsz, arról nem beszélve, hogy akár komplett edzéseket is le tud vezérelni a Kickr CORE. A Wahoo görgőjével nem lesznek kompatibilitási problémáid és ha szeretnéd akkor a gyártó menetszél- vagy meredekség szimulátorával is tudod használni.
A Wahoo okosgörgőkről itt olvashatsz bővebben.

Abus Stormchaser sisak 52 840 Ft értékben,

Lehetsz montis vagy országútis az Abus Stormchaser kiváló választás lehet számodra. A német gyártó legújabb modelljét nagyon sok profi versenyző viseli, ami nem véletlen hiszen számos felsőkategóriás tulajdonsággal vértezték fel ezt a sisakot. Ha megnyered a Stromchasert akkor sem kell aggódnod azon, hogy jó lesz-e a fejedre vagy illik-e majd a ruhádhoz vagy a kerékpárodhoz, mert 4 féle méretből és 22 színből választhatod ki a neked tetszőt.

Bringás hosszú hétvége a Karancs-Medves vidékén, a Vargánya Vendégházban 2 fő részére

Szeretnél az ország egyik legszebb környékén bringázni, ahol több mint 100 kilométernyi jelzett, legális montis ösvény van? Vagy esetleg gyalogtúrázni, terepfutni? Mindegyikhez tökéletes adottságokkal rendelkezik a somoskőújfalui Vargánya Vendégház, ahol bringát is tudsz bérelni, de az esti wellnessről sem kell lemondanod. Nem véletlenül járunk mi is oda bringát tesztelni!
http://varganya.hu

Motorex Cleaning Kit 14 700 Ft értékben

Ha kerékpár tisztítás/karbantartás, akkor Motorex. A Bike Cleaning Set mindent tartalmaz, ami a bringád tisztításához szükséges, és még egy Dry Lube láncolaj is helyet kapott benne, hogy tisztítás után meg tudd kenni a láncodat. Mindezt egy praktikus vödörben kapod, amibe a mosóvizet tudod rakni.
További információkért kattints ide!

3 db Loctite ajándékcsomag (kenő, féktisztító sprék és zsír)

Ha szeretsz otthon szerelni, akkor a Loctite ajándékcsomagnak örülni fogsz ha megnyered, hiszen féktisztítóra, univerzális kenőanyagra és minőségi zsírra biztosan szükség van a bringádon és a ház körüli munkáknál.

10 db BikeSafe marokszerszám és ajándék kupon törzskönyv rendeléshez

Hogy nagyobb biztonságban tudd a kerékpárodat! A Bikesafe az a biztonságos kerékpár adatbázis, melyet a Rendőrség is használ. Ha regisztrálod kerékpárodat, akkor fényképes törzskönyvvel igazolhatod, hogy tiéd, ha ellopnák. A csomagban most egy praktikus, erős 8 funkciós szerszámkészlet Bikesafe logóval, imbusz kulcsokkal, csavarhúzóval, övcsipesszel, gyöngyvászon tokban és egy regisztrációs kupon található, mellyel ingyen regisztrálhatsz egy kerékpárt.

5 db High5 Cycle Pack táplálékkiegészítő csomag

Kerékpárversenyre mész? Nem tudod mit vigyél magaddal? Ne gondolkozz, mi összeállítottuk neked, és még olcsóbb is! A High5 Cycle Pack tartalma, 2db Energy Gel, 2db Energy Gel Caffeine, 1db Energy Gel Aqua Caffeine (IsoGel+), 2db Energy Drink 47g, 1db Energy Drink Caffeine Hit 47g (X’Treme), 1db Recovery Drink 60g, 2db Energy Bar 55g, 1db ZERO 10tabletta, 3db ZERO tasak, 1db 750ml kulacs. További részletekért kattints ide.

A nyereményjáték szabályzatát és az adatvédelmi nyilatkozatot ezen az oldalon láthatod részletesen: https://bikemag.hu/bikemag-hu-nyeremenyjatek-szabalyzat-2022-tavasz/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo