fbpx

A Vértesben folytatódik az MTB és terepfutó Challenge

Június 3-án Vértesbogláron rendezik az MTB és terepfutó Challenge 2. futamát, valamint az egynapos KLND Gravel sorozat is itt veszi kezdetét.

Június 3-án a második futamához érkezik az MTB és terepfutó Challenge, amit ezúttal Vértesbogláron rendeznek meg. A múltkori parádsasvári első állomás után várhatóan ezúttal a kellemesebb időjárás fogja várni a bringásokat és a sár helyett száraz utakra lehet számítani.

Két pályán rendezik a kerékpáros versenyeket, a 10 km-es távra a családokat várják, míg a 30 km-es körpályán 1 vagy 2 kört lehet teljesíteni edzettségtől és korosztálytól függően.

Ezenfelül a KLND sorozat első futama is itt lesz Vértesbogláron, itt a gravel kerékpárosok versenyezhetnek vagy túrázhatnak szervezett keretek között két távon, természetesen a Challenge futamain is lehet indulni gravel bringával, de a KLND útvonala sokkal inkább ehhez a szakághoz passzol.

Kedvezményesen előnevezni a két sorozatra Pünkösd vasárnap, május 28-ig lehet.
Természetesen a helyszíni nevezésre is lesz lehetőség.

További információk:

https://bikechallenge.hu/
https://klnd.eu/klnd-gravel-sorozat-2023/

Nevezés:

https://sportnaptar.hu/magura-kupa-vertesboglar-mtb-es-terepfuto-challenge_25FC1A206C494574

https://sportnaptar.hu/vertes-bringas-kaland-klnd-gravel-sorozat_DDD395056B189700

A MAGURA támogatásának köszönhetően a rövid és hosszú MTB táv abszolút leggyorsabbjai Magura MT5 PRO és MT7 PRO hidraulikus tárcsafék szettet kapnak ajándékba.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo