fbpx

A törhetetlen, a szuperkönnyű és az arcra szabható!

tralyx_redfluo_CI RGB 2000pix

Idén sem marad kerékpáros kiállítás nélkül a hazai bringás közösség. A március 3. és 5. között, a HUNGEXPO területén megrendezésre kerülő BRINGAEXPO kiállításon az idén 30 éves olasz gyártó, a Rudy Project is kinn lesz. Standjukon megnézhetitek a 2016-os szemüveg- és sisak újdonságokat, mi több fel is próbálhatjátok a modelleket, hogy testközelből érezhessétek arcra szabhatóságukból és szuperkönnyű súlyukból eredő rendkívüli komfortot. Ezen felül teljes körű információt kaptok a sportszemüvegek számos dioptriázhatósági változatairól, hisz attól, hogy látáskorrekcióra szorulsz, nem kell lemondanod a sportszemüvegek által kínált kényelemről és szemvédelemről!

Tesztelj és Nyerj!

resized__525x543_felixible

A nyálcsorgató termékek mellett egy kalapáccsal tesztelheted is a fényre sötétedő és törhetetlen lencséjük strapabírását, és ha már kipróbáltad, meg is nyerheted a kiállítás végén a közel 50 ezer forint értékű szemüveget!

Vendég

A Rudy Project standon vendég kiállítóként megtalálod majd a 2014-ben a világ legjobb IRONMAN 70.3 versenyének választott budapesti szervezőket is, akik az IRONMAN 70.3 Budapest illetve FIND YOUR LIMITS TRI Series rendezvények információn felül kedvezményes nevezéssel és játékkal is várnak!

Bővebb infó a hazai forgalmazó oldalán!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo