fbpx

A múlt velünk él – Rudy Project SPINSHIELD – Most akár meg is nyerheted!

Vagány és egyben trendi, klasszikus és egyben modern szemüveget mutatott be a Rudy Project – íme a legújabb active lifestyle szemüvegük, a SPINSHIELD, amit most akár meg is nyerhetsz!

A MÚLT

Az 1992-es Rudy Project AGRESSOR szemüveg nem rég született újjá DEFENDER modellként, most pedig egy újabb, a gyártó több mint 30 éves történelmének egyik mérföldköve kell újra életre, a jövőbe mutató technológiák, az eddigi legjobb fejlesztések, a három évtizedes szemüveg-gyártásban szerzett tapasztalat, valamint a napjaink uralkodó trendjei segítségével. Ez a szemüveg az 1986-ban bemutatott PERFORMANCE modell, melynek újragondolt változata most SPINSHIELD néven mutatkozik be.

AKTÍV ÉLETRE TERVEZVE

Az Active Lifestyle szemüveg-kategóriát azok számára hozták létre, akik túlnyomó részt a hétköznapok során viselnék szemüvegüket, de időközönként aktívabb helyzetekben is védenék szemüket a stílusos, vagány napszemüvegükkel – például könnyed kerékpározás során.

Ilyen helyzetekben egy klasszikus napszemüveg nem tud kellő szem- és arcvédelmet nyújtani, a túlságosan merev keret, illetve a csúszásgátló gumírozások hiánya miatt. Ezért az ezen kategóriában található modellek a sportszemüvegek egyes főtulajdonságaival vannak felvértezve, hogy bátran mozoghass bennük!

A kategória legújabb modellje a SPINSHIELD, mely ötvözi legújabb trendeket, a 80-as éveket idéző hangulatot, és a sportos teljesítményt. A fejlett technológiákkal készült szemüveg egyes részleteiben megtaláljuk a modern és klasszikus stílusok elemeit – emlékeztetve minket a több mint 30 éves hagyatékra, ami a Rudy Project mögött van.

SÍK PANORÁMA LENCSE

A SPINSHIELD extra széles, arcot körbe-ölelő lencséjének két funkciója is van: egyrészt tökéletesen betakarja a szemedet minden irányba, így nyújtva maximális védelmet számára, másrészt extravagáns kinézetet kölcsönöz! Természetesen prémium minőségben, így UV400 védelemmel és kiemelkedően jó optikai tulajdonságokkal.

SPORTOS KOMFORT

Kényelmes viseletet nyújt minden helyzetben a SPINSHIELD, köszönhetően a szárvégekbe és orrnyeregbe integrált ergo-grip gumírozásoknak, melyek nedvességre is tapadnak. A kiváló komfortot a Pro-Fit geometria is fokozza, mely révén a szárak mindennemű nyomó-érzés nélkül illeszkednek fejünkhöz, így biztosítva a zavartalan viseletet.

TULAJDONSÁGOK

tömeg: 26 gramm
lencse méret: 147×61 mm
szárhossz: 125 mm
keret bázisgörbület: 5
keret alapanyag: Grilamid
gumírozás: orrnyergen és szárvégeken
lencsecserélhetőség: nincs

A szemüveget keresd a hazai forgalmazó weboldalán, bemutatótermében vagy partnereinél.

NYERD MEG!

Neked is bejön a vadonat új SPINSHIELD? Szeretnéd megnyerni? Most három helyes válasszal és egy pici szerencsével tied lehet a Blue Navy/Multilaser Orange változat! Kattints és játssz!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo