fbpx

730.000 Ft értékű karbon kerékpárt nyerhetsz a MAPEI Tour de Zalakaros tomboláján!

Szeptember 26-27-én kerül sor a MAPEI Tour de Zalakaros kerékpáros hétvégére, ahol a közép- és hosszútáv indulói között az eredményhirdetés után a tombola FŐDÍJÁT 2020-ban,  a GIANT biztosítja, mely egy 730.000 Ft értékű TCR ADVANCED KOM 1 karbon bringa lesz. A tombolasorsoláson a 60 km és 127 km-es országúti táv indulói vesznek részt a rajtszámukkal. Az esemény szombati napján megint lesz INGYENES Zobori Kid’s Ride by Kross gyerekverseny a zalakarosi termál tó körül kiépített izgalmas pályán. A 14 éven aluliak, a másnapi 33 km hosszú Karos Spa Kis-Balaton családi bringatúrán is ingyenesen nevezhetnek. 

Új, még biztonságosabb útvonalak és ingyenes fürdőzés

A szervezők eddig is rendkívül nagy hangsúlyt fektettek a biztonságos útvonalak megválasztására, melyek többnyire kis forgalmú utakon vezetnek a zalai dombságban. A hazai kerékpáros események közül ez a rendezvény az egészségügyi biztosításban eddig is a legmagasabb szinten képviselte, minden futamot több mentőautó kísér, a rajt és célterületen pedig további ambulancia sátrak állnak rendelkezésre.

Az idei évre az esemény szervezői úgy döntöttek, új pályaszakaszokat jelölnek ki és további intézkedéseket is bevezetnek a 137 és 66 km-es távokon, melyek mind a kerékpárosok érdekeit szolgálják és csökkenthetik az esetleges versenybaleseteket. Minden ezzel kapcsolatos infó elérhető az esemény hivatalos weboldalán (ahogyan a futamok részletes térképei, GPX útvonalai is).

A futamokra még lehet kedvezményesen előnevezni a www.tourdezalakaros.hu oldalon, de természetesen idén is lesz helyszíni nevezésre is lehetőség. A rendezvény bármely futamának résztvevői a rajtszámukon található kuponnal, ingyenesen léphetnek be 1 alkalommal a zalakarosi termálfürdőbe is a teljes hétvége során!

Rendelhetők az új Tour de Zalakaros kerékpáros mezek és pólók!

Mint a korábbi években már megszokhattátok, kétféle mezt tudtok rendelni, a verseny hivatalos mezét, valamint a saját ízlésednek megfelelő egyedi dizájnt. Idén már nem csak profiknak ajánlott versenymezeket kínálunk, hanem hobbisportolók elvárásaihoz igazított Weekend kerékpáros felsőt, ami a versenyzésre szánt kerékpáros mezeknél lengébb, komfortosabb szabással készül.

Rendeld meg időben itt: https://www.shop.575.hu/mapei-tour-de-zalakaros/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo