fbpx

6+1 érv az online bicikli vásárlás mellett

A BiciKlikk.hu összegyűjtötte, hogy miért érdemesebb online vásárolni. Bár a kerékpár webshop és szaküzlet-hálózatnak van több saját üzlete és szervize is, mégis most az online vásárlás előnyeire hívja fel a figyelmünket.

1. Kedvezőbb árak a webshopban.

A raktározás kockázatát és költségét nem Neked kell megfizetni, ráadásul a BiciKlikk.hu ÁRGARANCIA szolgáltatása biztosítja, hogy a lehető legjobb áron vásárolhass kerékpárt.

2. Szélesebb kínálatból könnyebben találunk megfelelő biciklit.

Egyszerűbb az  igényeinknek megfelelő bicaj kiválasztása online. Egy webshop kínálatában akár több ezer kerékpár is lehet, míg egy üzletben jóval kevesebb, nagyjából 50-100 modellből választhatunk. Ha tudod milyen stílusú kerékpárt szeretnél, a részletes kereső használatával még gyorsabban megtalálhatod a Neked való bringát. Ha mégis bizonytalan lennél, a telefonos és online CHAT segítség 18h-ig rendelkezésedre áll.

biciklikk.hu

3. Kényelmesebb a vásárlás otthon fotelből, mint egy zsúfolt üzletben.

Nincs mindenkinek ideje arra , hogy végignézze a környéken található kerékpár üzletek kínálatát. Egy webáruház esetében ez sokkal gyorsabb és kényelmesebb folyamat. A BiciKlikk.hu webáruházban a termékek áttekinthetőek, és jól specifikáltak, így mindent megtudhatsz róluk. A BiciKlikk.hu webáruházban rendelt bringák legtöbbje 100%-osan készre szerelve és beállítva hagyja el műhelyünket. Nem kell elforgatnod a kormányt, felszerelned a pedált, vagy helyükre tenned a kerekeket – csak ki kell csomagolnod és használatba is veheted.

biciklikk

4. Átgondoltabb döntést tudunk hozni.

Nem kell az üzletben állva pár perc alatt dönteni, vajon a kiszemelt kerékpár megfelelő-e, elegendő a webshopban a bicajt a kosárba, vagy kedvencek közé betenni. A szállítással kapcsolatos nehézségek is egyszerűen megoldódnak, hiszen legtöbb esetben INGYEN HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK a kerékpárt és a kiegészítőket.

160329090017_bankk3

5. Hitelre vásárolni könnyebb, kényelmesebb, mint egy üzletben.

A hitellel kapcsolatos adminisztráció otthonról könnyűszerrel intézhető,  akár éjszaka vagy hétvégén is. Személyes adataink sem kell egy zsúfolt üzletben a többi vásárló előtt megadni az ügyintézőnek.  A BiciKlikk minden kerékpárra biztosítja az ONLINE HITEL lehetőségét, illetve egyes kerékpárok esetén a 0%-os THM-es hitel is igénybe vehető.

6. Jobban összehasonlíthatóak egymással a biciklik.

Online jóval egyszerűbb az egyes kerékpárokhoz tartozó technikai paraméterek összehasonlítása, mint egy üzletben, ahol csak az eladó által elmondottakra támaszkodhatunk. Nem beszélve az árak összehasonlíthatóságáról, ami megint csak fontos szempont. Fórumokon könnyű tájékozódni a valós tapasztalatokról az adott biciklit illetően. Vedd igénybe részletes keresőnket is.

+1 érv: A BiciKlikk.hu webáruházban nem tudunk cukorkát helyezni a pultra ajándék gyanánt, de 1 év INGYENES BALESETBIZTOSÍTÁST igen! A kerékpár átvétele után csak egy válasz emailt kell küldened, és már él is a Generali Biztosító Zrt. nyújtotta balesetbiztosításod, – aminek a költségeit Biciklikk.hu átvállalja helyetted, –  hogy akkor is kéznél legyen a  segítség, ha baj történne!

biciklikk.hu

A BiciKlikk-ről röviden

A BiciKlikk több mint kerékpár szaküzlet. Egy elhívatott profi csapat. A több, mint 400 nm-es pécsi és szolnoki szaküzletünk mellett egy minden igényt kielégítő webshopot üzemeltetünk, kínálatunkban több mint ezer kerékpár megtalálható, valamint a biciklikhez kiegészítők, ruházat és alkatrészek is. A BiciKlikk működtetésére összeállt csapatunk munkája életforma, ahol a munkatársak hivatása szenvedélyük is egyben. Kollégáink egy része 1994 óta foglalkozik kerékpárok értékesítésével és szervizelésével, másik része pedig 2005 óta online kereskedelemmel.

Webáruházunk motorja 2014-ben elnyerte az “Év honlapja” díjat, a  biciklikk.hu webshopot azóta is folyamatosan fejlesztjük a vevők elégedettségének és a könnyebb átláthatóság érdekében.

Hogy miben vagyunk mások? Egyrészt rengeteg ingyenes extra szolgáltatást nyújtunk a kerékpárok mellé (31 nap elállás, árgarancia, háztól-házig szerviz, 7 év vázgarancia), másrészt felhasználóbarát webáruházunkban mindenki könnyedén megtalálhatja a neki megfelelő biciklit.

Mindenkit szeretettel várunk jelenleg az ország két városában személyesen (Pécs, Szolnok), és online áruházunkban. Mindazokat, akik tudják mit akarnak, és azokat is, akik még nem tudtak dönteni.

Aki eddig nem jutott el személyesen hozzánk se csüggedjen, meglévő üzleteink mellett közeli terveink között szerepel – a BiciKlikk vevőközpontú filozófiáját tükröző,minden igényt kielégítő-  egy nagy bemutatóterem és szerviz nyitása Budapesten is.


Addig is kövess minket facebook oldalunkon, hogy akcióinkból mindig naprakész lehess, vagy ugorj fel a biciklikk.hu oldalra és válogass kedvedre.  

(X)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo