fbpx

22. Salzkammergut Trophy – Március 4-ig még kedvezményesen nevezhetsz!

A mountainbike maratonok egyik fénypontja a július 12-14. között Bad Goisernben megrendezésre kerülő Salzkammergut Trophy, ahol több mint 5.000 kerékpáros, több mint 40 országból vesz részt a megmérettetésen. A mountainbike maraton fő versenyszámai szombaton kerülnek megrendezésre. A kerékpáros sport szerelmesei Salzkammergut képeskönyvbe illő tájain keresztül haladva, hét különböző távon mérhetik össze erejüket.

Foto: Erwin Haiden

 

22, 37, 53, 74 és 119 km-es távokra, vagy akár a nagyobb technikai tudást igénylő, 55 km hosszú, Bad Ischl-ből induló „All-Mountain“ versenyre is jelentkezhetsz. Természetesen a legkeményebb kerékpárosok választhatják a már legendává vált extrém távot is. A hírhedt extrém szakasz résztvevői már hajnali 5 óra előtt rajthoz állnak Bad Goisern főterén, a „Marktplatzon”, hogy teljesítsék a 210 km-es távot.

 

A maratonra és természetesen a monocikli downhillre, a monocikli-maratonra, a cyclocross maratonra, a SCOTT Junior Trophyra illetve a Bosch eMTB-Challenge-re március 4-ig kedvezményes áron nevezhetsz. Regisztrálj gyorsan és tűzd ki az idei évre vonatkozó célod! Kihívásképp válassz egy lehetőleg hosszú, de teljesíthető távot, ami folyamatosan motivál majd a rendszeres edzésekre.

További információkat az alábbi linkeken találsz:
NEVEZÉS
VERSENYKIÍRÁS
Visszatekintés 2018
Videók
Képek

 

Foto: Erwin Haiden

Pályabejárás május 25-én és 26-án

Minden érdeklődő kerékpárost szeretettel várnak a rendezők a május 25-26-án megrendezésre kerülő pályabejárásra. Túravezetők vezetésével ezen a hétvégén olyan szakaszokon is kerékpározhatsz, amelyeken amúgy csak a verseny napján megengedett, ilyen pl. a Salzberg Hallstätt-nál vagy a rettenbachi-trail szakasz.

Az „F“ táv pályabejárása szombaton 11 órától, az „A“ és „B“ táv utolsó 85 km-es szakaszán történő pályabejárás pedig 9:30-tól indul. Ez a túra egyúttal lefedi a „C“ távot illetve a Gravel szakaszt is. Vasárnap 9 órakor külön csoportok indulnak a „D“, „E“ illetve a „G“ táv bejárásával.

 

Így még a verseny előtt bepillantást nyerhetsz a Salzkammergut Trophy fontosabb helyszíneire, amely majd biztos előnyt jelenthet Számodra a versenyen. A hétvégi pályabejárás gördülékeny lebonyolítása miatt a szervezők kérik, hogy részvételi szándékodat e-mailben jelezd nekik. A verseny honlapján térképeket és szállás javaslatokat is találsz.

További információk a pályabejárásról
Jelentkezés a pályabejárásra

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo