fbpx

2015 legjobb pillanatai a Velon-csoport kamerájával

Sokan már alig várják a jelentős profi kerékpárversenyeket követő Velon-videókat, melyekben rendszerint a fedélzeti kamerával felvett legjobb pillanatokat vágják össze az adott napról. Tegnap megjelent a teljes évet 2 percben felölelő montázs.

velon

A Velon csoport egy olyan gazdasági csoportosulás, ami a profi kerékpáros csapatok jelentős hányadát tömöríti, tulajdonképpen az Avignon Projekt nyomán. 11 csapat, a Belkin, BMC, Garmin-Sharp, Lampre-Merida, Lotto-Belisol, Omega Pharma-Quick-Step, Orica-GreenEdge, Giant-Shimano, Team Sky, Tinkoff-Saxo és a Trek Factory Racing alkotja a Velon Group-ot. Egységes elvek mentén, közösen kívánkák képviselni a csapatok üzleti érdekeit, s hoznak közös gazdasági döntéseket, indítsanak közös projekteket üzleti céllal.

A Velon csoport elképzelése szerint egy ilyen modellben jobban kihasználható a kerékpársportban rejlő üzleti potenciál, amit a jelenlegi szervezeti keretek között – mint amilyen a jelenlegi nemzetközi szövetségi rendszer – nem oldható meg igazán hatékonyan. Az egyik ilyen projekt, hogy a Velon-videókkal közelebb hozzák a szurkolókhoz a profi kerékpársportot. Szintén nevükhöz fűződik a motorsportokban már bevett élő, belső kamerás “on board” bevágások is a közvetítésekben.

2015 legjobb pillanatai a Velon Group szerint:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo