fbpx

Where The Trail Ends – mountain bike freeride mozi

November 15-én 19 órakor a Corvin moziban kerül sor a Where The Trail Ends című korszakos MTB Freeride film vetítésére. Az esemény a Reel Rock filmfesztivál része.

„Amit megtanultunk ebből az utazásból az, hogy ahol egy ösvény véget ér, ott kezdődik el egy másik” – kommentálja hosszú felfedezőútját Darren Berrencloth, a Where The Trail Ends egyik főhőse. Emberünk négy másik top freeriede mountain bike-os cimborával (Cameron Zink, Curtis Sorge, James Doerfling, Andreu Lacondeguy) 10-15 éve gyűri az USA, azon belül is Utah állam hegyoldalait. Most felfedező útra indulnak és olyan hegyvidékeket keresnek, ahol még soha nem bringázott senki.

Az első állomás a Góbi sivatag Kínában, aztán a Fraser folyó körüli hegységek Kanadában, Mustang hegyvidéke Nepálban végül Cafayate Argentínában. Szimpatikus, hogy ezek a fickók nem terepjáróval viszik fel a bringákat a hegytetőkre hanem a hátukon. Amit lefelé művelnek a filmet nézve könnyűnek tűnik. Néha azért elesnek, és akkor megbizonyosodhatunk arról, hogy ez igazából állati durva.

Trailer:

A Where The Trail Ends mestermunka. Ez nem csak egy jelenetek+zene youtube video, hanem minden apró részletig megkomponált film, zenével. Sava borsa, hogy minden jelenetnek olyan hangja van, mintha néző a helyszínen volna. Ja, ami pedig igazán csodálatossá teszi ezt a mozit, az a sok helikopterből felvett jelenet.

Tehát: November 15. Corvin mozi, 19.00 Kabos terem

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo