fbpx

ATom blog: MTB-Cycletech akik nem az MTB-ben erősek

Az MTB-Cycletech is egy “profilváltó” cég. A nevükkel ellentétben nem az MTB az erősségük. Haszonkerékpár vonalon viszont valami elképesztően jót tudnak alkotni.

BikePro.hu Blog_1571

Ez a gép nem is elsősorban, mint jó trekking gép fogott meg, hanem az, ami a lánc és támvillák között van. Az a kis, elképesztően stílusos bőrrel bevont táska, szütyő, nevezd, ahogy akarod. Közelebbről megnézve kiderült, hogy azok, – merthogy ketten vannak – rejtik az akku pakkot, mivel ez egy pedelec E-Bike.  Az Eurobike-on elég sok E-bike-ot megnéztünk, de ezen gépek 90%-a bizony elég bumfordi, magyarán sz.rul néz ki, vagy az akku pakk, vagy az elektromotor elhelyezkedése miatt. És ez komoly hátráltató tényező a vásárláskor.

Az MTB-Cycletech szerintem ezzel az elrendezéssel megtalálta az aksi pakk ideális helyét, ahol egyáltalán nem zavaró a jelenléte, a csomagtartós modellekben „szoknyavédőként” még kifejezetten hasznos is, valamint határozottan jól is néz ki. Az egész gép egyébként nagyon rendben van, az agydinamóért, a Supernova E3 LED-es lámpáért, valamint a Brooks nyeregért, és a letisztult, megnyerő designért külön piros pont illeti őket.

BikePro.hu Blog_1572

A gép elérhető csajszis verzióban is, akár integrált (gyárilag felhegesztett) csomagtartóval is. A kiállításon még csak a hátul Alfine agyváltóval és a Shimano „Rizi-Bizi” láncával felszerelt verzió volt elérhető, de a totál „űberállesz” felállás az itt is elérhető, bordásszíjjal, agydinamóval, Supernovával felszerelt változat.

Érdemes figyelni a márkára, a Jalopy ,vagy Pura Vida szériás gépei elég komolyak. Mit gondolsz? Te hajlandó lennél ilyen, és ezekhez hasonló műszaki színvonalú városi /  túra / vagy haszonkerékpárra komolyabb összeget költeni?

Szerző és fotók: Ardó Tamás
A cikk eredetileg itt jelent meg: https://bikepro.hu/atom_blog

http://www.mtbcycletech.com/news/einigung_ueber_den_acron-vertrieb/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo