fbpx

Vasárnap Szekszárdon folytatódik a Cyclo-cross Magyar Kupa

Október 20-án Szekszárdra költözik a Cyclo-cross Magyar Kupa, a 3. CrosSzekszárdon mérik össze erejüket hazánk legjobb cyclo-cross bringásai.

Vasárnap a második állomásához érkezik a Cyclo-cross Magyar Kupa, ezúttal a találó nevű 3. CrosSzekszárdon láthatunk izgalmas cyclo-cross versenyt, vagy akár ki is próbálhatjuk ezt a sportot.
A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Baka István Általános Iskola körül kijelölt pályán rendezik a versenyt, mely bőven tartogat kihívásokat az indulók számára. A szokásos cyclo-cross akadályokon felül lesz pár érdekesség a pályában, a nyomvonal ezúttal is fogja érinteni a közeli dirt pályát, ami garantáltan hozzájárul ahhoz, hogy látványos verseny legyen október 20-án.

A hobbi kerékpárosok számára is nyitva áll a lehetőség, hogy kipróbálják magukat ebben a szakágban, ők rajthoz állhatnak a mountainbike-kal is, nem kell feltétlenül speciális cyclo-cross kerékpárt használniuk. A CrosSzekszárd az ő futamukkal kezdődik 10 órakor, majd a korosztályos versenyekkel folytatódik, míg a legjobbak 14 óra 15 perckor az utolsó rajtban mérik össze erejüket.

A hétvégére jó időt jósolnak, így mindenképpen érdemes kilátogatni a versenyre, se szurkolóként, se versenyzőként nem kell áznunk-fáznunk, mint amit általában a cyclo-cross versenyeken megszokhattunk, napsütés, 20 fok feletti hőmérséklet és száraz pálya vár a szakág szerelmeseire.

További információk és versenykiírás a Szekszárdi Sportközpont honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo