fbpx

Valter Attila a CCC Teamben folytatja – Újabb magyar Worldtour versenyző!

Valter Attila 2020-ra felkerül a CCC Team Worldtour csapatába, így már jövőre biztosan két férfi kerékpárosunk fog a legmagasabb szinten versenyezni.

Ma jelentette be a legfrissebb igazolását a CCC Team honlapja, a 2020-as szezonra leigazolják Valter Attilát a Worldtour csapatba. Valter Attila a 2019-es szezont a CCC Team fiókcsapatában a CCC Development Teamben töltötte, ahonnan két csapattársa (Michał Paluta és Kamil Małecki) kíséretében jövőre felkerül a Worldtour csapatba.

“Valter Attilában hatalmas potenciál van, már várjuk, hogy üdvözölhessük a CCC Teamben, ahol további lehetősége lesz fejlődni. – mondta Jim Ochowitz a csapat menedzsere. Annak ellenére, hogy fiatal és viszonylag tapasztalatlan, Attila bemutatta a tudását és a képességeit az U23-as szinten, és hisszük, hogy nagy karrier áll előtte. Ezért döntöttünk úgy, hogy a 2020-as szezonra felhozzuk a CCC Development Teamből a Worldtour csapatba, hogy felgyorsítsuk a fejlődését. Attila szakaszgyőzelme a Tour de l’Aveniren jól mutatja, hogy mit tud a hegyeken. Jó alapokkal rendelkezik, amire profi csapatunk szakértelme segítségével tudunk építkezni. Különösen érdekes, hogy egy magyar versenyzőt köszönthetünk a csapatban 2020-ban, ami a Giro d’Italia budapesti rajtja miatt egy történelmi év lesz a kerékpározás számára Magyarországon. A magyar piac fontos főszponzorunk, a CCC számára is, ezért örülünk, hogy Attila CCC által szponzorált csapatban marad.”

Valter Attilával a CCC Team kerete teljes a 2020-as évre, a 28 versenyző nevét alább olvashatjátok:
Will Barta (USA), Patrick Bevin (NZ), Josef Černý (CZE), Víctor de la Parte (ESP), Alessandro De Marchi (ITA), Simon Geschke (GER), Kamil Gradek (POL), Jan Hirt (CZE), Jonas Koch (GER), Pavel Kochetkov (RUS), Jakub Mareczko (ITA), Fausto Masnada (ITA), Kamil Małecki (POL), Michał Paluta (POL), Serge Pauwels (BEL), Joey Rosskopf (USA), Szymon Sajnok (POL), Michael Schär (SUI), Matteo Trentin (ITA), Attila Valter (HUN), Greg Van Avermaet (BEL), Gijs Van Hoecke (BEL), Nathan Van Hooydonck (BEL), Guillaume Van Keirsbulck (BEL), Francisco Ventoso (ESP), Łukasz Wiśniowski (POL), Ilnur Zakarin (RUS), Georg Zimmermann (GER).

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo