fbpx

Vácon ért véget a Cyclocross Magyar Kupa – Eredmények, képek

Igazi téli körülmények között, havas pályán mérkőzhettek meg ebben a szezonban utoljára a Cyclocross Magyar Kupa résztvevői. A VácCrosson az elit férfiaknál Búr Zsolt volt a leggyorsabb, míg a nőknél Benkó Barbara szerezte meg az első helyet.

Január 5-én elérkeztünk a Cyclocross Magyar Kupa utolsó állomásához, melynek ebben a szezonban Vác adott otthont. A VácCross pályája önmagában sem könnyű a rengeteg kanyarjával, de most a hóesés is nehezített rajta. Bár a versenyzőkön nem igazán látszott, hogy bánkódtak volna amiatt, hogy havas pályán versenyezhetnek, a fotósok pedig kifejezetten élvezték, hogy a hóesésben jobbnál-jobb képeket készíthetnek.

A magyar kupa megszokott programjával, az utánpótlás futamokkal kezdődött a nap. A fiatalok és a masterek is kitettek magukért a hóesésben, keményen végigküzdötték a pályát. A nők versenyében üde színfolt volt, hogy a bajnoki trikó birtokosa Benkó Barbi is rajthoz állt, három szakág aktuális bajnoka meg is nyerte a versenyt, a dobogóra mellé Szekeres Viktória és Kubik Csenge fért még fel.

A 14 órakor kezdődő elit férfiak futamában Búr Zsolt megint legyőzhetetlennek bizonyult, az első körtől fogva a bajnok volt a leggyorsabb, a második helyet a futamban az U23-as Szöllősi Ferenc szerezte meg, míg harmadikként Szalay Péter ért célba.

Részletes eredmények: https://versenyzek.hu/HU/5/Rajtlistak-Eredmenyek/82/VACCROSS-Cyclocross-magyar-kupa

Fotógaléria:

Fotók: Farkas Milán – (www.milanphoto.hu)

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo