fbpx

Újra női párosnak szurkolhatunk a 4ISLANDS többnapos MTB versenyen

2020-ban ismét izgulhatunk együtt lány párosért a 4Islands 5 napos horvát MTB versenyen.
Suzi Hilbert és Cseh Veronika már kétszer teljesítették együtt ezt a nem mindennapi kihívást a sziklás horvát terepeken, s idén ismét nekivágnak, hogy a hölgyek között megmérettessék magukat.

Idén az olimpia évébe léptünk, így nyilvánvalóan még sokkal több profi versenyzőt is vonzani fog a verseny, hiszen UCI S1-es besorolása révén értékes pontokat is gyűjthetnek majd az elit versenyzők.

Természetesen a verseny nem csak a profiknak szól, hanem mindazon kalandvágyó amatőr bringásoknak, akik szeretnék kipróbálni, milyen párban leküzdeni egy-egy napon a kemény sziklás terepeket a horvát hegyek között. A verseny igazán különleges kihívás, hiszen minden napon másik szigeten küzdenek meg egymással és az elemekkel a versenyzők, ami igazán rendkívüli élményeket tartogathat azoknak, akik megmérettetik magukat.
18 éves kor felett bárki indulhat, férfi, női és vegyes páros kategóriák is vannak, illetve férfiaknál még master és grandmaster kategóriát is hirdettek a szervezők, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kategóriát, s elindulhat olyan partnerrel az oldalán, akivel szívesen vállalkozik erre a kalandra, legyen az barátja, barátnője, legjobb barátja, avagy a kedvenc csapattársa.

A verseny 2020. 04.21-25. között kerül megrendezésre, addig még bőven van idő kedvezményes áron nevezni és szállást foglalni a rendezők által kínált számtalan lehetőség között válogatva.

Suzi és Roni pedig addig még jelentkezik pár rövid hírrel, miként készülnek a versenyre, s milyen jó tanácsokkal tudnak szolgálni azoknak, akik akár életükben először vágnának neki több napos versenynek párban.

A verseny honlapja: https://4islands.hr/

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo