fbpx

Újabb sarazás Schladmingban – videóval

Megvolt az első hivatalos edzésnap is az Osztrák Országos Bajnokságon, ami elég erősen két részre osztható.

Egy gyönyörű napsütéses, kicsit kenős pályára és egy szakadó esős, dagonyás, nagyon ritkás edzésre. A tegnapi esőzés nyomai délelőttre szinte teljesen eltűntek, azonban ismét jött délután egy komolyabb zuhé, amitől még az eddigieknél is nagyobb mocsár lett. Ettől csak úgy keresni kellett a bicósokat a hegyen, gyakran csak több perc szünettel érkezett egy-egy.

Liszi Attila az eső okozta nagy kietlenségben

Liszi Attila ennek dacára szorgosan rótta a köröket délután is, végül meghozva a kedvet Keresztes Petinek és Palotai Gábornak is.

Újdonsült Junior Magyar Bajnok Gáborunk így mesélt a mai napról: „Délelőtt a hosszas várakozás után végre napot is láthattunk, sok edzőkört tudtam jönni, szép lassan gyorsultunk, majd újabb esőfelhők érkeztek, amik kicsit elvették a kedvem, így pihenésbe kezdtem. Láttam a felvonót, az embereket, ahogy mennek és én is erőt vettem magamon, majd felmentem a mocsárba… Egyre jobban szeretjük a sarat, remélem a verseny napjára azért felhőtlen időjárásban lesz részünk!”

Sajnos nem ezt jósolják, ugyanis vasárnapra is az elmúlt napok változékony idejét mondják. Az egyetlen remény az lehet, hogy tudni való, itt bármi lehet akár egyik percről a másikra is.

Videó a mai napról:

 

Az esőig a magyar brigád szinte mindegyik tagja sürgött-forgott a pályán, valamint a helyi „nagyok” sem szégyellték a tempójukat megmutatni. Az MS Mondraker Team-es Markus Pekoll látszatra mindenkinél jóval gyorsabb, egy címvédésre teljesen méltóan. Na de álljunk csak itt meg! Nem szabad ezt elszólni, tudjuk hogy mi történt otthon a múlt héten…

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo