fbpx

Új névadó szponzorral az olimpiára: EuroOne-Waberer’s

2012. február elsejétől új névadó szponzora lesz a londoni olimpiára készülő egyetlen hazai profi hegyikerékpáros egyesületnek: a Waberer’s International Zrt. A két olimpiai kvótafutó, Parti András és Juhász Zsolt, valamint Csielka Márk, Szatmáry András és a csapat kapitánya, Bogár Gábor alkotta profi csapat neve a korábbi EuroOne-Cube-ról az idei szezonban EuroOne-Waberer’s-re módosul.

Az EuroOne-Waberer's mezterve, az új magyar gyártó, a GESU tolmácsolásában

„Szívügyemnek tekintem a magyarországi kerékpársport fellendítését, magam is nagy rajongója és művelője lévén a sportágnak. Elkötelezettségemet a válogatott külön támogatásával is szeretném kimutatni. A 2010-ben alakult profi klub eddigi eredményei igazolták a csapat versenyzőinek elkötelezettségét és a körülötte dolgozó stáb professzionális munkáját, így örömmel emeltem 2011-es támogatásunkat 2012-re névadói szintre. Hiszem, hogy az egyesület előtt nagy jövő áll, nagyon szurkolok az EuroOne-Waberer’s-nek, hogy versenyzőinek valamelyike képviselje országunkat minél sikeresebben pár hónap múlva az olimpián. Hajrá EuroOne-Waberer’s UCI MTB Team!” – nyilatkozta Wáberer György a Waberer’s International elnök-vezérigazgatója.

Közép-Európa legnagyobb szállítmányozójával, a Waberer’s International Zrt.-vel egy időben további egy új támogatóval bővül a szervezet háttér támogatása; a balatoni kerékpáros turizmus egyik központjául szolgáló Hotel Főnix a kiemelt szponzori kategóriát kapja meg.

Az Euro One Számítástechnikai Zrt. és a Waberer’s International Zrt. mellett, a 2011-es támogatók közül a profik továbbra is élvezhetik a legnagyobb magyar tulajdonú horvát szállodalánc, az Adriatiq támogatását, akik edzőtáborozási lehetőséget biztosítanak Hvar szigetén a csapat számára, valamint a kiemelkedő magyar informatikai vállalkozásét, a Nexonét is. A Cube Magyarországi forgalmazója továbbra is biztosítja az egyesület technikai hátterét.

Az EuroOne-Waberer’s UCI MTB Team túl van a második, hvari edzőtáborán. Ismét sikeres két hetes felkészülés és szusszanásnyi pihenő után, a csapattagok már elutaztak a Kanári Szigetekre, ahol az utolsó előtti, sorozatban harmadik edzőtáborukat tartják.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo