fbpx

Új időpontban a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros: 2020. Szeptember 25-27.

A MAPEI Tour de Zalakarost is elhalasztják a koronavírus-járvány miatt, a szervezők az eredeti júniusi időpont helyett szeptember 25-27-én rendezik meg a zalakarosi kerékpáros eseményt, amikor várhatóan már korlátozások nélkül lehet nagylétszámú rendezvényeket szervezni. Az alábbiakban a szervezők közleményét olvashatjátok:

“Új időpontban a 2020-as MAPEI Tour de Zalakaros

A koronavírus járványra való tekintettel a 2020. június 19-21.-re tervezett MAPEI Tour de Zalakaros kerékpáros hétvégét elhalasztjuk. Próbáltunk olyan dátumot választani, ahol még biztosított a nyárias idő és jó eséllyel már lehet majd hatósági engedélyek tekintetében is nagylétszámú eseményeket is szervezni. Az új dátum: 2020. Szeptember 25-27.

A futamok kiírásaiban a dátumokat frissítettük. A távok és útvonalak, valamint a nevezési csomagok változatlanok maradnak. Azok, akik beneveztek már korábban, nekik nem kell újra nevezni, jelentkezésük a szeptemberi dátumra automatikusan érvényes. A befizetett nevezési díjak is természetesen automatikusan érvényesek a szeptemberi időpontra.

Ezúton is kiemelten köszönjük támogatóink,partnereink, szponzoraink bizalmát, akik a nehéz helyzetben is kivétel nélkül mind kitartanak a rendezvény mellett.

Jó felkészülést kívánunk, vigyázzatok magatokra és találkozunk egy gyönyörű őszi hétvégén Karosban.”

További információért keresd a MAPEI Tour de Zalakaros honlapját és facebook oldalát.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo