fbpx

Új elnökséget és új elnököt választott a Magyar Kerékpárosklub

A 2012. december 8-án megtartott rendkívüli közgyűlésen a Magyar Kerékpárosklub új elnökséget és új elnököt választott. Az 5 fős elnökség új tagjai Kürti Gábor, László János, Halász Áron, Veszelovszki Zsolt és Szilasi László lettek. Az ötfős elnökség azonnal meg is választotta az új elnököt Szilasi László személyében.

Szilasi László (balról második a képen) a Bringamédia Kft. ügyvezetője és a Bringaexpo, valamint több biciklis tömegsport esemény főszervezője. Nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy a szakmai tapasztalatait hasznosíthatja a klubban.

Az új elnök a tényleges irányítást január végétől veszi át, addig László János, jelenlegi leköszönő elnök viszi a folyó ügyeket. László János a jövőben kifejezetten a Kerékpárosklub szakmai érdekképviseleti munkájával kíván foglalkozni.

A rendkívüli közgyűlésre azért volt szükség, mert az elnökség két tagja, Braun Róbert és Erdős Zoltán lemondtak tisztségükről, és helyettük új tagokat kellett megválasztani.  Viszont annak érdekében, hogy a jövő elnöksége még hatékonyabb és eredményesebb legyen, az elnökség úgy döntött, testületileg felajánlja lemondását. Ezáltal lehetővé tette a közgyűlésnek, legfőbb döntéshozatali szervének, hogy a teljes elnökséget újjáválassza.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo