fbpx

Tetováld magadra az itínert! Próbáld ki a Mátra Maratonon!

Ilyen itinered még nem volt tömegsport rendezvényen! A karodra is felragasztható ideiglenes tetoválás sokkal nagyobb egy kormányra passzoló papírcsíknál, jobban fogod látni, hol tartasz a pályán! Próbáld ki a Mátra Martonon egy fél energiaszelet áráért!

tatto_1

Ha 2016. augusztus 26-áig online igényled a szintrajz tattoo-t a tattoo ára csak 290 Ft/táv. A helyszínen 390 Ft/táv áron lesz megvásárolható. Kattints ide: http://crazyurbantattoo.com/szintrajz-tattoo-online-igenyes/Like: www.facebook.com/crazyurbantattoo

Persze nem csak kerékpárversenyen érdemes gondolkozni a Crazy Urban Tattoo-ban…

tatto_2

CrazyUrbanTattoo.com legújabb fejlesztése a bőrre ragasztható átmeneti tattoo. A védőfólia eltávolítása után a karra, vállra kell illeszteni, hátulját alaposan vízzel át kell itatni, 1 percig rányomni a tiszta bőrfelületre, majd óvatosan lehúzni a hordozóréteget, és 1-2 percet várni míg megszárad. Ezután bőrfelülettől függően 2-5 napig a bőrön marad, nem árt neki az izzadtság, és vízálló!

tatto_3A speciálisan sportolásra, maratonokra tervezett tattoo a legfontosabb információkat tartalmazza amire a túra alatt szükséged lehet: -szintrajz, -magasság, táv adatok, -frissítôpontok helye, -segélyhívó telefonszám. Mindig kéznél (-en:) lesz, elég csak tekerés közben a karodra pillantanod, és leolvashatod mikor jön az emeledô, vagy milyen távolságra van a következô frissítôpont…

Gondoltunk a futás, és maratonozás, tájfutás szerelmeseire is, a legtöbb verseny online nevezésénél kedvezményesen lesz elérhető a tattoo, és a helyszínen megvásárolható.

info: http://crazyurbantattoo.com

https://www.facebook.com/crazyurbantattoo/

Fotók: Shutterstock

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo