fbpx

Teszteld a nyerget, mielőtt megveszed! – WTB tesztnyereg program

A WTB-nek köszönhetően most biztosra mehetsz, ha új nyerget szeretnél, a tesztprogram keretén belül kipróbálhatod a kiszemelt nyerget mielőtt megvennéd!

Mindegy, hogy koskormányoson ülsz, terepen tekersz vagy egy bike parkban küldöd neki, minden felhasználásra létezik egy WTB nyereg, ami élvezetesebbé teszi a bringázást.

Próbálj ki egyet a WTB tesztprogramjában, és készülj fel rá, hogy megtalálod az igazit!

1. lépés: A potenciálisan megfelelő nyergek kiválasztása

Az alábbi táblázat két egyszerű ismérv alapján kategorizálja a nyergeket: a szélességük és a párnázat vastagsága alapján. A párnázat vastagságának kiválasztása a saját preferenciáid alapján történik. A tesztnyereg program segítségével meg is győződhetsz a nyereg kényelmességéről, vagy válogathatsz tovább.

2. lépés: Próbáld ki, mielőtt megveszed!

A nyereg egy igazán személyes tárgy. Ami valakinek tökéletes, másnak szörnyen kényelmetlen lehet. Az egyetlen módja, hogy megtudd, egy nyereg illik-e a Te anatómiai adottságaidhoz az, ha kipróbálod. A Test Ride Programmal megkapod ezt a lehetőséget. A résztvevő boltok segítségével kipróbálhatod a legnépszerűbb nyergeket, így megtalálhatod a legmegfelelőbbet mielőtt még eldöntenéd, hogy megveszed.

A WTB tesztnyereg csomagja 16 féle nyerget tartalmaz, amelyek lefedik a teljes kínálatot.

A tesztelés lehetőségeiről érdeklődj a hozzád legközelebb eső WTB partnernél, melynek listáját megtalálod az alábbi linken található térképen.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo