fbpx

Terítéken a túracipők

A kerékpáros cipők között az egyik legnépszerűbb kategória a túracipőké, hiszen a bringások többsége nem MTB versenyző vagy országútis, hanem csak jól szeretné érezni magát kerékpárja nyergében és ha arról van szó akkor a bringáról leszállva sétálni is szeretne (nem tipegni, mint egy pingvin 🙂 ). Emellett a városban bringázók között sokan vannak, akik szívesen használnak SPD pedált, amihez nem biztos, hogy egy merevtalpú, futurisztikus megjelenésű cipő a jó választás, sokkal jobban passzolnak ehhez a felhasználási területhez is a túracipők, sőt körképünkben lesz egy kifejezetten erre a felhasználásra készült modell is. Végül lássuk a terítéket:

Mavic XA Elite

Kalandra fel! A Mavic új középkategóriás trail, túra cipőjében meghódíthatod a hegyeket, zúzhatsz a kedvenc ösvényeiden, de visszafogott külsejével akár egész napos túrázásra, városnézésre is tökéletes választás.
A részletekért kattints ide.

 

KTM Factory Character

Városi bringázáshoz vagy túrákra keresel SPD cipőt, amiben akár hosszabb távokat is sétálhatsz és ráadásul KTM bringád van? Akkor a KTM Factory Character lesz a te cipőd, mely tökéletesen passzol majd kerékpárodhoz, ezenfelül bringán és séta közben is kiszolgálja igényeidet.
A részletekért kattints ide.

 

Mavic Crossride

A Mavic több cipőt is kínál trail, all-mountain, túra felhasználásra, melyek az XC cipők és az általános túra modellek közt találhatók, közülük a “legegyszerűbb” típus a Crossride, mely kiváló ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet.
A részletekért kattints ide.

 

Northwave Terrea Plus

Ha nem izgat a versenyzés és terepen csak a kerékpározás örömeit szeretnéd élvezni, vagy egész napos túrázásokhoz keresel cipőt? Akkor a Northwave Terrea Plus lehet a te cipőd, mely egy igazán sokoldalú kerékpáros lábbeli, amiben a bringázás mellett akár hosszabb távokat is gyalogolhatsz.
A részletekért kattints ide.

 

Mavic Echappee Trail Elite női

Minőségi kerékpáros túracipő hölgyeknek? Igen! A “gyengébbik” nem képviselői is megérdemlik, hogy a lehető legjobb cipőben túrázhassanak, járják kerékpárjukkal az erdőt, megkerüljék hazánk nagy tavait, a Mavic Echappee Trail Elite minderre alkalmas és megjelenésével is belopja magát a női szívekbe.
A részletekért kattints ide.

 

KTM Lady Character női

A KTM a hobbi kerékpáros hölgyekre is gondolt, a Lady Character-t kifejezetten a “gyengébbik nemnek” tervezte, melyben akár az egész napos túrázások, kirándulások is bátran bevállalhatóak, de városi bringás cipőnek is tökéletesen alkalmas.
A részletekért kattints ide.

 

Shimano CT5

Eddig azért nem húztál SPD cipőt, mert nem megy az utcai ruházatodhoz? Innentől ez már a múlté, a Shimano CT5 tökéletesen passzol városi öltözékedhez, akár felveheted egy farmerhez is, senki nem fog furcsán nézni rád a cipőd miatt és talpkialakításának köszönhetően használhatod SPD pedállal is.
A részletekért kattints ide.

 

Specialized 2FO Flat 2.0

Bár nem igazán túracipő, de legközelebb ehhez a kategóriához áll cipőkörképeinkben. Az extrém kerékpárosokat hivatott kiszolgálni a Specialized 2FO Flat 2.0 cipő, mely különlegesen jól tapadó talpának köszönhetően szinte ráragad a pedálra, emellett kényelmes, hatékony és strapabíró felépítésével hű társa lesz gazdájának.
A részletekért kattints ide.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo