fbpx

Szeretnél csúcsminőségű Pro-User kerékpárszállítót nyerni?

A Pro-User kerékpárszállító idei újdonságairól már részletesen beszámoltunk nektek, de teszteltük is őket! Most pedig alig pár nap, és a Bringaexpón te is megnézheted a prémium minőségű holland gyártó termékeit. Az esetleges kérdéseidre az ex downhill bajnok és máig aktív kerékpáros forgalmazó fog tudni válaszolni! Sőt még nyerhetsz is egy csúcsmodellt!

2016-os_Pro-User_kerekparszallito_ujdonsagok-2

Két fő újdonság lesz a G85-ös standjukon. Az egyik az elektromos lifttel rendelkező Diamant Bike Lift. A Eurobike Award díjat nyert Bike Lift azoknak készül, akik vagy elektromos kerékpárt szállítanának autójukkal, vagy pedig nehezükre esik a méretes kerékpárok felpakolása. Éppen ezért egy elektronikus liftet építettek a vonóhoroghoz csatlakozó konzolra. A tartó maximum 60 kilónyi kerékpárt képes cipelni, ami több mint elegendő még két elektromos bringa esetén is. Éppen ezért főleg az ebike-osok a célközönség.

2016-os_Pro-User_kerekparszallito_ujdonsagok-6

A négy bringa szállítására képes Amber IV pedig főleg a családosokat szólítja meg. Kedvező áron, megújult formában, de könnyű súllyal (20kg) hódít. Megtalálhatóak rajta a szabadalmaztatott bringatartó rögzítő karok is, így nagyon könnyen, és gyorsan fel lehet rá szerelni a vonóhorogra, melyet utána zárni is tudsz, így nem viszik el parkolás közben sem!

És most jön a bónusz! Több meglepetéssel is szolgálnak majd Petiék a standon! Nem csak katalógust és árlistát kapsz tőlük hanem kedvezménykupont is. Sőt, amennyiben részt veszel a nyereményjátékukban, az egyik csúcs bringaszállítót nyerheted meg egy hétvégére!

Ha nem bírnál várni március 3-áig a Bringaexpó nyitásáig, akkor már most regisztrálhatsz az 5.000 Forintos kedvezmény kuponért! Persze kint a helyszínen ennél nagyobb akció vár!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo