fbpx

Szenzációs hír! – Mészáros Bence a legjobbak közt versenyez Luxemburgban!

Országúti U17-es Magyar Bajnokunk, Mészáros Bence hatalmas lehetőséghez jutott, az augusztus 31. és szeptember 2. között zajló luxemburgi Criterium Européen des Jeunes versenyen áll rajthoz a holland Willebrord Wil Vooruit tagjaként.

A hazai kerékpáros szurkolóknak nem biztos, hogy túl sokat mond sem a verseny, sem a holland csapat neve, de a csapatról mindenképpen érdemes tudni, hogy számos tehetséges bringás versenyez itt, mint pl a jelenlegi U19-es Világbajnok, Ben Tulett is.
A hír hallatán azonnal megkerestük a KSI elsőéves U17-es versenyzőjét, Mészáros Bencét, hogy meséljen egy kicsit arról, hogy hogyan jött ez a lehetőség. Bence elmondta, hogy 3 héttel ezelőtt, miután megnyerte Hollandiában a European Junior Cycling Tour Omloop szakaszát kereste meg egy holland szakember, hogy a csapatukban még van egy szabad hely a Criterium Européen des Jeunes versenyre és szívesen adnának neki egy lehetőséget. A magyar versenyző örömmel fogadta az ajánlatot, de a bürokrácia útvesztőinek köszönhetően csak ezen a héten lett biztos, hogy indulhat a luxemburgi versenyen.

Szerkesztőségünk is mindig örömmel fogad ilyen hírt, mert ritkán fordul elő, hogy magyar kerékpáros ilyen fiatalon a nemzetközi elitben állhat rajthoz.
Sok sikert kívánunk neki a hétvégére!

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo