fbpx

Szemüvegek sportolás utánra

Minőség, komfort, technológia – immáron több mint 30 éve jellemzik ezekkel a Rudy Project sportszemüvegeket, melyeket ma már különböző sportokban rengeteg aktív sportoló tapasztal meg saját maga is. De a sportok mellett, a hétköznapokra tervezett szemüvegeket is kínál az olasz gyártó, melyek hasonló minőségben érkeznek.

Fejlett lencsék

Bár a napszemüvegektől nem várunk el forradalmi technológiákat, sem újításokat, de a hétköznapi tevékenységek és szituációk során is nagyon fontos szemünk – mind a fizikai-, mind a káros sugárzásokból és torzításokból eredő behatásokkal szembeni – védelme. Így a lifestyle-modellek lencséi egyrészt, a sport-modellekben található lencsékhez hasonlóan, fejlett szerkezetű és tökéletes optikai tisztaságú lencsék, másrészt minden egyes lencse különleges króm, illetve szilíciumoxidos kezelésen megy keresztül, hogy elérjék a kívánt UV-sugárzásvédelmet (UV400). Egyes lencsék további fém-oxidos külső bevonatot is kapnak (Laser- és Multilaser-lencsék), melyek erősebben redukálják a szúrófényeket, miközben nagyon vagány külső megjelenést nyújtanak.

De a legfejlettebb technológiák közül is van, ami jelen van az utcai modellekben is. A Rudy Project saját fejlesztésű Polar 3FX polarizációs-technológiája (nem egy a lencse külső felületére felvitt polarizációs fólia révén redukálja a fénytöréseket, csillogásokat és szúró fényeket, hanem a lencse anyagában, teljes keresztmetszetében) eddig is kiemelkedően jó látásélményt nyújtott – főként vízen, vízparton, havon és vezetés során. A mérnökök sokévnyi intenzív kutatása és fejlesztése révén idén ez a megoldás megújul. Az eddigi Polar3FX lencsékbe most beintegrálták a vadon új HDR (High Dynamic Range) szűrőt, mely tovább fokozza a vizuális látványt. Így nem csak kiválóan csökkentik a fénycsillogásokat és fénytöréseket, hanem kiemelik a kontrasztot is, ezáltal nem csak redukálják a szemfáradását, de növelik a komfortot és a látásélményt is.


A nagyobb tartósság és strapabírás érdekében ezen lencséket ellátták még egy forradalmi foltmentesítő- és kopásgátló bevonattal is!

Stílusos és biztonságos keretek

A napszemüvegek keretei időtálló, az olasz divatirányzatokat visszatükröző, stílusos formákat követnek, sportos jegyekkel fűszerezve. Színük a klasszikus feketétől a trendi színekig változik. Ezen modellek alapanyagánál nincs elvárás a speciális, nagyon erős és rugalmas ötvözetekre, de ezek a modellek is biztonságos viseletet nyújtanak a hétköznapi tevékenységek során.

Sportolók választása

A Rudy Project napszemüvegeket olyan sportolók is viselik hétköznapokon, mint például a többszörös tereptriatlon Európa-bajnok Poór Brigitta, a világbajnok paratriatlonista Boronkay Péter, vagy épp az Európa-bajnoki ezüstérmes pályakerékpáros Lovassy Krisztián.

Válaszd a hétköznapokra is a Rudy Project termékeit – napszemüvegek már 19 900 forinttól! A Rudy Project napszemüvegekre 2 év garanciát biztosít a gyártó.

Különleges ajánlat csak neked

Most a Bikemag cikk olvasói számára több napszemüveg vásárlásánál 10% kedvezményt biztosítunk az alábbi promóciós kód használatával – kizárólag webshopunkon keresztül, május 10-ig!

Promóciós kód: B1K3M4Glife

A promóciós kód kizárólag a www.rudyproject.hu weboldalon keresztül használható fel, 2018. május 10-ig, a következő modellek vásárlása esetén: Spinhawk, Spinhawk Slim, Sensor, valamint Groundcontrol. A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. A promóciós kódot a termék vagy termékek kosárba helyezését követően a promóciós kód mezőbe kell beírni – kis- és nagybetűkre figyelni kell – mely ezt követően 10% kedvezményt érvényesít a kiírásban szereplő modellek árából. A webáruházunkban megrendelt termékekre 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. 10 000 Ft feletti vásárlás esetében ingyenesen szállítjuk házhoz. A napszemüvegek tartozéka egy darab mikroszálas zsák. A modellekre 2 év garancia biztosított.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo