fbpx

SPORT READERS – A legújabb sportdioptriás megoldás megérkezett

Gyártási idő és várakozás nélküli sportdioptriás megoldás? A Rudy Projectnél már ez is lehetséges…


Közeli látáskorrekcióra van szükséged? Nehézkes volt sportolás során a kilométeróra-, a GPS kijelző-, a mobiltelefon-, vagy a térkép leolvasása? Ilyen esetekben a legtöbben eddig vagy egyáltalán nem hordtak maguknál megfelelő látásjavító eszközt, vagy ezen tevékenységhez a hátizsákból, mezzsebből kotorászták elő az olvasószemüveget. Előbbi balesetveszélyt rejt magában, utóbbi pedig nem túl kényelmes megoldás. A Rudy Project ezen típusú emberekre gondolva létrehozta a Sport Readers lencséket!

EGYSZERŰ ÉS FUNKCIONÁLIS MEGOLDÁS

A Sport Readers megoldás tulajdonképpen nem más, mint egy normál, magas bázisgörbületű (8) sportlencse alsó részébe, kontúr nélkül beintegrált olvasó dioptria.

Míg a dioptriás rész a külső szemlélő számára észrevétlenül beleolvad a lencse többi részébe, a viselő számára megfelelő látást biztosít egy közeli (nagyjából karnyújtásnyira levő) sporteszköz vagy térkép olvasásához, miközben sportolás közben zavartalan látást nyújt!

A megoldás jelenleg csak egy Rudy Project modellnél, a Rydon sportszemüveghez érhető el. Smoke (20,8% / 2 kat.*), a Multilaser Ice (10,6% / 3 kat.*) valamint Multilaser Red (12,8% / 3 kat.*) színű lencsékben, és +1.50 – +2.00 – +2.50 dioptria értékekkel.

* a szemünk felé érkező 100%-nyi fényből ennyit enged át a lencse / a lencse szűrő kategóriája

VÁLASZD KI ÉS MÁR INDULHATSZ IS

Ha már használsz egy Rydon szemüveget, de időközben látáskorrekcióra lett szükséged, vagy a fentiekben említett módon bár szükséged lett volna rá, de nem használtál látásjavító eszközt, csak kiválasztod a számodra ideális színű és dioptria-értékű Sport Readers lencsét, és már indulhatsz is bringázni, futni, túrázni… Ha pedig komplett szemüveget szeretnél, akkor csak válaszd ki a számodra megfelelő színűt valamint értékűt, és már indulhatsz is!

Nincs gyártási idő, nincs várakozás!

A megoldás részleteiről érdeklődj a Rudy Project termékek hazai forgalmazójánál [link]!

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo