fbpx

Speed Bike kerékpáráruház: 1200 bringából megtalálod a neked valót!

Az ország egyik legnagyobb árukészletével rendelkező kerékpárüzletét mutatjuk be, ahonnan egy hétköznapi kerékpáros ha vásárolni szeretne, nem fog bringa nélkül hazamenni…

speed_bike_020

Az egyébként közel 20 éves múltra visszatekintő Speed Bike jelenlegi székhelye Dél-Pesten, a Wekerle telep csücskén, egy kerékpárút mellett található, jó parkolási lehetőségekkel, saját parkolóval. Ha valaki elhatározza, hogy ellátogat ide bringáért, nyugodtan rászánhatja az időt, nem fog kárba menni…

speed_bike_006

Érdemes is rászánni az átlagosnál többet – akár egy-két órát – a választásra, ugyanis hazai szinten szinte egyedülálló árukészletből válogathatunk, ezernyi kerékpár lóg a sorokban az alapterületét tekintve is a legnagyobbak közé tartozó bringaboltban.

speed_bike_029

A Speed Bike számos kerékpár kategóriát teljesen lefed, ahogy említettük is elsősorban a hobby kerékpárosok számára. Nagyon fontos, hogy a készlet nem a „kerékpárnak látszó nagyáruházi szeméttől” indul, hanem valóban a bringázás alapjaitól.

speed_bike_023

Különböző kerékméretű mountain bike kerékpárok, trekking és városi bringák, országúti és fitnesz kerékpárok várják a felnőtteket széles méret és színválasztékban, a gyerekek számára pedig szintén sokféle bicikliből válogathatunk, minden korosztály részére.

A legnagyobb választékot mountain bike-ok között olyan bringákból találjuk, melyeket évekig használhatunk örömmel hétvégéi túráink vagy a hétköznapi kikapcsolódás során. Ugyanez igaz a trekking és túrakerékpárokra, vagyis a Speed Bike a középkategóriákban nagyon erős.

Persze sportolásra alkalmas kerékpárok is pózolnak a polcokon, fatbike-ok és egyéb különlegességek, de azért nem ez a jellemző. Tegyük hozzá, a félmillió fölötti modellek közül kevés hazai boltban rántják elő a raktárból pontosan azt, amire nekünk van szükségünk…

speed_bike_007

Érdemes megemlíteni, hogy Gepida pedelec, azaz elektromos rásegítéses kerékpárokkal is találkozhatunk, és szintén fontos, hogy nagyon széles a kimondottan nőknek ajánlott bringák választéka. Utóbbiaknál ne a női vázas városi bringákra tessék gondolni (van ilyen is szép számmal), hanem a női geometriájú vázra speciális kiegészítőkkel szerelt modellekre. Természetesen a férfi modellek is teljes választékban elérhetőek egészen az összteleszkópos pedelec kerékpárokig.

speed_bike_011

A forgalmazott márkák szempontjából is nagy a kínálat: a tesztjeinken is bizonyító CTM, Cube, KTM, Kellys, Devron, Kross bringák várják gazdájukat, a lengyel vonalról érdekes még a Romet, vagy a magyar márkák közül a Gepida és a Neuzer modelljei.

A kicsit drágább szegmensben a Cube és KTM mellett Cannondale, Bianchi vagy GT kerékpárokat is felfedezhetünk az állványokon. Valamit biztosan kihagytunk a felsorolásból, kár is a teljesség igényére törekedni, hiszen folyamatosan változik a nagyságrendileg ezres készlet a boltban.

Természetesen az alapvető kiegészítőket is megvásárolhatjuk a bringához a Speed Bike-ban, például rengeteg-féle minőségi lakat, kerékpárzár, fejvédő áll rendelkezésre. Bringás cipőket, világítás-felszereléseket, sárvédőket, kerékpáros táskákat, tárolóeszközöket, kerékpár alkatrészeket találunk az üzletben széles választékban.

speed_bike_003

Folyamatos akciók jellemzőek, és az előző évek kerékpárjaihoz jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni. Jelenleg a kerékpárokat defektmentesítve lehet elhozni, akár 0%-os Cetelem hitelre is. Aki az ország másik végéből rendel bringát, kb. 50 ponton intézheti a garanciális ügyintézést.

speed_bike_034

Ha szervizre van szükség, picit messzebbre kell menni, Pestimrére, a Nemes utcába. A kispesti kerékpárüzletben is van egy kisebb műhely, de itt az eladásra kínált kerékpárokat állítják be, hogy a polcról levéve csak a kormányt és a nyeregmagasságot kelljen beállítani.

Pestimrén foglalkoznak használt kerékpárokkal is, lehetőség van beszámításra. Jól működő konstrukció például, hogy a szervizben beszámított használt bringáért kapott kupon értékét itt, a kispesti Speed Bike-ban számítják be új kerékpár vásárlásakor.

speed_bike_018

Ha tehát új bringára van szükséged, ne habozz, irány a Speed Bike, nem érdemes kis boltról kis boltra járni a várost! Elérhetőség: www.speedbike.hu

További képek:

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo