fbpx

Specialized Shuffle gyermek fejvédő

Specialized Shuffle egy fejlett megoldásokat alkalmazó gyermek fejvédő, mely egyszerre biztosít kellő védelmet és szellőzést, technikailag nem sok minden különbözteti meg a világ legismertebb kerékpármárkájának felnőtteknek szánt magas színvonalú sisakjaitól.

SPECIALIZED_SHUFFLE

 

Az amerikai gyártó a Shuffle “ifjúsági” sisakmodellje In-Mold szerkezetet alkalmaz, amely alacsony tömeg mellett erős szerkezetet tesz lehetővé. Egyben ellenálló is, így bírja a gyermeki “kezelést”. A fejvédő a márkától elvárt kiváló szellőzést kínálja, nem véletlenül, hisz a Shuffle esetében is a jól bevált 4th Dimension Cooling System technológia kerül alkalmazásra. A Headset SX Fit System állítórendszer ugyancsak ismerős lehet a Specialized katalógusaiból, lévén számos felnőtt “bukó” is ezzel készül. A Shuffle esetében a korosztály számára adaptálva került beépítésre, kezelése még egyszerűbb, intuitívabb és megbízhatóbb. A sisak illeszkedése és stabilitása pedig a szeleburdi ifjúság kezeiben is pontos lesz.

SPECIALIZED_SHUFFLE

 

Nem mehetünk el szó nélkül a mágneses állpántcsat mellett sem, amely ugyancsak az egyszerű kezelést segíti elő. A sisak használata tehát a szó szoros értelmében “gyerekjáték”, a becsatolás módját és menetét akár egy 4-5 éves lurkó is képes elsajátítani. A csat ezáltal természetesen nem csípi be a bőrt, a pánt pedig egyáltalán nem dörzsöl. A sisak méretre állítását a Tri-Fix Web Splitter pánkialakítás teszi egyszerűvé, ami az izgő-mozgó gyerekek esetében maga a megváltás! Nem győzzük hangsúlyozni: a rosszul beállított vagy rögzített fejvédő nem nyújt megfelelő biztonságot!

SPECIALIZED_SHUFFLE

Mivel a kerékpározás jellemzően aktív nyári tevékenység, elsődleges, hogy a sisak szellőzése is megfelelő legyen, a Shuffle esetében ezt 18 szellőzőnyílás és a légcsatornák biztosítják. Mivel a “gyerkőc” hajlamos túlhajtani magát, garantáltan meg fog izzadni, tehát a kerékpáros sisak esetében döntő szempont a jó minőségű, kivehető, mosható szivacsozás. A Shuffle esetében ezt is kipipálhatjuk, továbbá a rovarhálóval védett szellőzőnyílások ugyancsak megnyugtatóak lehetnek a szülők számára. Az erős sild pedig nemcsak a napfénytől óv, hanem az arcot is védi a fizikai behatásoktól. A silded levéve pedig egy igazi mini országúti fejvédő megjelenést kapunk. A körkörösen elhelyezett fényvisszaverő elemek a gyermekkerékpározás sarkalatos kérdését, a közlekedés biztonságát szolgálják.

SPECIALIZED_SHUFFLE

 

Főleg az apródok számára készült fejvédő esetében ne elégedjünk meg a “takarékos” megoldásokkal! Érdemes egy valódi biztonságot nyújtó, kiválóan illeszkedő, kényelmes, továbbá a gyermekeknek többlet motivációt nyújtó minőségi fejvédőt beszerezni, amelyre nehéz jobb példát találni a hazai kínálatban, mint a Specialized Shuffle. Átgondolt tervezéssel készült, végletekig tökéletesített modell, az egyszerű, praktikus használatot egyesíti a kiváló szellőzéssel, a fokozott védelemmel és az ellenálló kialakítással.

JELLEMZŐK:
>Általános felhasználásra tervezett gyermek és ifjúsági fejvédő
>In-Mold technológia
>4th Dimension Cooling System szellőzés
>18 szellőzőnyílás
>Headset SX Fit System állítórendszer a korosztály számára adaptálva
>Tri-Fix Web Splitter pánkialakítás
>Mágneses csatrögzítés
>Hatékony, erős levehető sild
>Fényvisszaverő elemek
>Ellenálló kialakítás, bírja a gyermeki “kezelést”
>Ifjúsági méretben (52-57 cm)
>Többféle színben és grafikával

Tömeg: 296g
Ajánlott fogyasztói ár: 17 690 Ft.

További információ a forgalmazó és a gyártó honlapján:
http://shop.hauser.eu/shop/product/SP600161603
https://www.specialized.com/hu/hu/kids/shuffle-youth/117144

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo