fbpx

A Specialized különböző felhasználásra és időjárásra optimalizált, egyben magas szintű alapanyagokat és technológiát alkalmazó, maximalista tervezési szemléletet tükröző kamáslitípusokat kínál. A zord őszi-téli időjáráshoz tervezett Deflect H20 elasztikus neoprén alapanyagával nemcsak hatékony védelmet nyújt az „elemekkel” szemben, hanem praktikusan használható, és a tartósság terén is kimagaslik a mezőnyből.

A világ legismertebb kerékpárgyártója a felszerelések terén is egyértelműen az innováció megszállottja...

A világ legismertebb kerékpárgyártója a felszerelések terén is egyértelműen az innováció megszállottja…

A legmagasabb szár a mezőnyben!

A legmagasabb szár a mezőnyben!

Ideális esetben a őszi és téli használatra tervezett kamásli a megfelelő hőszigetelés mellett mind szél-, mind vízálló. A Specialized Deflect H20 az összes kívánalomnak magas szinten megfelel, köszönhetően az amerikai márka által alkalmazott speciális alapanyagoknak és a magas szintű technológiának. A világ legismertebb kerékpárgyártója a felszerelések terén is egyértelműen az innováció megszállottja. Így a Deflect H20 középvastag neoprén alapanyagát nem varrással állítják össze, hanem speciális ragasztással, tehát kifejezetten nedves környezetre és időjáráshoz optimalizált modell. Emellett a neoprén még nedvesen is megfelelő hőszigetelést biztosít – a búvár- és úszóruhák nem véletlenül készülnek a Deflect H20-val azonos alapanyagból!

A Deflect H20 szára egészen a vádli magasságáig hosszabbított, így a beérkezett kamáslimodellek közt az egyik legjobb védelmet biztosítja. A hátul és kissé oldalt elhelyezett cipzár vízhatlan kialakítású, nagyméretű, könnyen kezelhető húzófüllel, finom működéssel párosítva. A cipzárt a hátsó irányba fényvisszaverő szegéllyel egészítették ki az amerikai fejlesztők, ami a téli napokban tapasztalható kedvezőtlen látási viszonyok és rövid nappalok mellett különös fontosságot kap. A Specialized Deflect H20 emellett a talpon elasztikus Kevlar erősítéssel rendelkezik, a sarok- és orr-részen tapadást elősegítő gumírozással kiegészítve. A tartóssághoz kétség sem férhet, ebben a tekintetben a körképben szereplő kamáslik közt a Specialized modellnek nincs párja!

A sarok- és orr-részen tapadást elősegítő gumírozás...

A sarok- és orr-részen tapadást elősegítő gumírozás…

A Deflect H20 a magas szabás ellenére nem akadályozza a láb mozgását. Szerintünk az alkalmazott neoprén alapanyag rugalmasabb az átlagosnál, ami elősegíti a mozgásszabadságot. Mindemellett a kamásli meglepően könnyű, tehát ideális kompromisszumot biztosít a vastag, kifejezetten fagyos napokra tervezett modellek, illetve a rugalmas borításként funkcionáló víz- és szélálló típusok közt. A Deflect H20 kezelése is viszonylag zökkenőmentes: a felhúzáshoz nincs szükség feszegetésre, viszont az alapanyag nem annyira merev, hogy a hajtogatást akadályozza. Egyedül a vastagon gumírozott orr- és sarokrészt kell pontosan a cipőre pozicionálni, a tapasztalat alapján a többi „elrendezi magát”. Továbbá jó ötlet volt a tervezők részéről a rugalmas Kevlar talpösszekötő elem: ez teret enged a stoplinak is, így nem kell milliméter pontosan „belőni” a nyílást, illetve az eltévesztett belépés esetén sem szaggatjuk a Deflect H20 talpát.

Profi vizzáró cipzár

Profi vizzáró cipzár

A Specialized Deflect H20 kamásli abszolút profi megoldásokat alkalmaz. Feltételezzük, hogy a Morgan Hill-en dolgozók nemcsak az enyhe, száraz kaliforniai időjárásban kerékpároznak: ha tehetik északra is elzarándokolnak szeretett kerékpárjuk nyergében. Reméljük, hogy a forgalmazó kellő mennyiséget rendelt belőle, így a lehető legtöbb honi kerékpáros száraz és meleg lábbal vészelheti át az előttünk álló zord évszakot!

Példás talpkialakítás, Kevlar megerősítés, gumírozás, megfelelő hely az országúti stoplik számára...

Példás talpkialakítás, Kevlar megerősítés, gumírozás, megfelelő hely az országúti stoplik számára…

Jellemzők:

  • magas szárú, profi megerősítést alkalmazó neoprén kamásli
  • Deflect alapanyag, 2 mm-es vastagsággal
  • víz- és szélálló
  • magasított lábszárvédelem
  • ergonomikus aszimmetrikus kialakítás
  • kissé oldalt elhelyezett vízzáró cipzár
  • Kevlar talp
  • univerzális stoplifelfogatás
  • sarok- és orr-részen vastag, mintázott vulkanizált gumierősítés
  • fényvisszaverő cipzárszegély
  • finom méretlépesek a tökéletes illeszkedés biztosításához
  • S (38-40) / M (41-42) / M (43-44) / XL (45-46) / XXL (47-48)
  • fekete színben

Mért tömeg: 148 gramm/pár, L méretben.

Ajánlott fogyasztó ár: 13 490 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Minden részlet a helyén van!

Minden részlet a helyén van!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo