fbpx

Sikeres évet zárt az Epronex-BSS Oil Team

Évértékelő sajtótájékoztatót tartott az Epronex-BSS Oil csapata, ahol a csapat 2019-es sikereiről számolt be a klub vezetése, többek között megszerezték az országúti országos bajnoki címet, és Lovassy Krisztián révén 13 év után ismét magyar szakaszgyőzelemnek örülhettünk a Tour de Hongrie-n.

A februári csapatbemutatóhoz hasonlóan az Epronex-BSS Oil Team évzáró, évértékelő sajtótájékoztatójának is a Porshe Buda Skoda szalonja adott otthont, ami nem véletlen hiszen az idei évben a csapat egyik szponzora a Skoda hazai forgalmazója volt. Kiss Gergely csapatvezetőtől a köszöntő után Kiss Dávid a Porshe Buda igazgatója vette át a szót, aki rendkívül pozitívan értékelte a 2019-es évet és biztosította a csapat vezetését a további együttműködésről.

Ezután a csapat egyik névadó szponzorának, az Epronex Zrt.-nek az ügyvezetője, Tóthfalussy György beszélt a múltról és a jövőről. Az Epronex már a kezdetek óta, 4 éve, a csapat mellett van, és a jövőben is mindent megtesz annak érdekében, hogy a csapat tovább fejlődhessen.

A csapatvezetés részéről Kiss Gergely értékelte az elmúlt szezont. A 2019-es év megkoronázása volt az elmúlt 4 év munkájának, az idei évben sikerült férfi elitben Szarka Gergely révén országúti országos bajnoki címet szerezni a csapatnak, a másik óriási eredmény, hogy az Epronex-BSS Oil Team versenyzője Lovassy Krisztián 13 év után szerzett szakaszgyőzelmet hazánknak a Tour de Hongrie-n. A csapat motorja még hozzátette, bízik benne, hogy 2020-ra még az idei évhez képest is sikerül feljebb lépni.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo