fbpx

Rakd össze velünk a versenynaptáradat!

Összeállt már a 2014-es versenynaptár? Nem tudod, hogy mikor lesz a…? Te melyik versenyekre akarsz menni? Szerinted idén is megrendezik a…? Melyik verseny lesz az országos bajnokság? Biztos sokaknak ismerősek ezek a kérdések, akik a 2014-es kerékpáros versenyszezont tervezgetik.

A Bikemag a 2014-es évre egy átfogó versenynaptárral készül, amiből remélhetőleg nem marad ki fontos kerékpáros rendezvény. Kezdésnek az általunk ismert hazai mountain bike események kerültek be a naptárba, amit az országúti versenyekkel kívánunk folytatni.

Építsd velünk a versenynaptárat és küldd a naptárban még nem szereplő további versenyeket az andras.toth@bikemag.hu címre vagy válaszd egyből a versenynaptár feltöltést: https://bikemag.hu/racedata!

Így használd a naptárat:

Egy kattintással elérhető a főoldalról

A naptár egy kattintással elérhető a főoldalról

A naptárat a főoldal sarkában, közvetlenül a fórum és az apróhirdető linkjei mellett találod meg.

Válassz a kategóriák közül!

Válassz a kategóriák közül!

A hat naptártípus közül válaszd a számodra legszimpatikusabbat, legyen az akár a faliújság vagy heti nézet! Az eseményeket kategóriák vagy egyszerűen csak címszavak szerint is szűrheted, így könnyebben eligazodsz a rengeteg esemény közt.

Lépj kapcsolatba, mentsd el!

Lépj kapcsolatba, mentsd el!

A versenyeknél található linken egyszerűen kapcsolatba tudsz lépni a szervezőkkel, egy gombnyomással a nevezéshez navigálunk, de akár a saját naptáradhoz is hozzáadhatod.

Reméljük, hogy sokaknak segítségül szolgálhatunk a szezonra. Jó böngészést, elégedett használatot kívánunk hozzá!

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo