fbpx

Puky Skyride 24”-os gyerek kerékpár

Természetesen a gyerekbringákra szakosodott Puky a 24”-os kategóriában is többféle bringát gyárt. A Skyride a csajoknak kedvez, méghozzá fullos városi kivitelben. Érdekes, hogy a lányok inkább a mindennel felszerelt gépekért lelkesednek, míg a fiúkat inkább a sárvédő nélküli, vagányabb modellek érdeklik.

SKYRIDE_24_3_Light_Classic_Retroblue_CMYK Kopie

A Skyride nagyon alacsony átlépési magassággal rendelkezik, és a nyerget is meglepően alacsonyra lehet leengedni, így akár 8 éves kortól és 135 centitől jó lehet. Ahogy említettük, mindennel fel van szerelve amire csak szükség lehet, és persze amire a KRESZ kötelez. Teljes sárvédő szett, Schwalbe Big Apple reflexcsíkos gumik, Shimano agydinamó és persze az erről táplálkozó LED-es világítás. Akár sötétedés után is lehet vele biztonságosan tekerni a kertvárosi utakon, ami ritka ebben a kategóriában.

SKYRIDE_24_3_Light_Berry_CMYK Kopie

Ezek mellett masszív csomagtartót is kapott, tehát akár jöhet velünk a gyerek a kisebb-nagyobb túrákra, és kiveheti a részét a csomagok cipeléséből. A hajtás részben burkolt, a nadrágot mindenképpen megvédi a kosztól, és hát egy iskolás gyerek már nem nyúlkál a lánckerekek közé, főleg ha a szülők megtanították neki. Első ránézésre olyan, mintha nem lenne váltója, de nem így van, csak német a gyártó, így jobban favorizálja az agyváltós megoldást, ami érthető, hiszen majdnem karbantartásmentes a rendszer. Egy hétsebességes Shimano agyváltó dolgozik benne, de szabadonfutós kivitelben, mivel két független fék is van a bringán.

Többféle színben és mintával is elérhető, illetve aki a fiús kivitelére vágyna, annak itt a Crusader széria. Ha pedig kedvezőbb árú Skyride-ot keresnél, akkor létezik ennek egy 3 sebességes agyváltóval szerelt verziója is.

Sok családnak probléma lehet, hogy bár szeretne minőségi bringát a gyerekének, de a komolyabb összegek 1-2 évente való kifizetése azért gondot okoz. Szerencsére a Puky forgalmazója a Kid’s Bike beszámítja a nála vásárolt Puky kerékpárt a következőbe, így sokkal kisebb megterhelést jelent anyagilag a csere!

Fogyasztói ár: 157 900 Ft (7 seb.), 138 900 (3 seb.)

A bringáról bővebben itt olvashatsz: https://kidsbike.hu/termek/kerekparok/bicikli-120cm/skyride-24-7-alu-light-city/#prettyPhoto

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo