fbpx

Oszd meg a kerékpározási szenvedélyedet!

InstaBike-graph-roadNapvilágot látott a tekerés rajongói számára készült új mobil alkalmazás, az InstaBike.

Ez nem egy edzéseket figyelő vagy megtett kilométereket számláló alkalmazás. Az InstaBike, ahogy a megnevezése is sugallja, a népszerű Instagram alkalmazásokkal (valamint egyéb applikációval és közösségi portálokkal) csatlakozik és lehetővé teszi a tréningekkel, startokkal és kerékpáros kiruccanásokkal, fényképküldéssel történő dicsekedést.

Az InstaBike egy olyan alkalmazás, mely lehetővé teszi a kerékpáros képek speciális, kész, négy kategóriára osztott motívumokkal való ellátását. A képek szabadon személyre szabhatók.  A felhasználók feltölthetik az úti célt, a képen lévő személy nevét, a verseny alkalmával használt kerékpár modellnevét illetve márkáját, továbbá bármilyen, kerékpározást népszerűsítő jelszavakat. Ezen felül az InstaBike alkalmazás a Google forrásokat támogatja, ennek köszönhetően ha beállítjuk az úticélt, a képen megjelenik a hátralevő távolság. Automatikusan letöltésre kerül az aktuális tengerszint feletti magasság is, mely könnyebbé teszi a tájékozódást.

InstaBike-graph-mtbAz alkalmazás megteremtője a KROSS lengyelországi kerékpármárka. Sadowski Jakub elmondása szerint: Egy olyan alkalmazást hoztunk létre, melyet mi magunk is, mint kerékpárrajongók alkalmazni szeretnénk. Egyre jobban mobilak vagyunk, mindenhová magunkkal visszük az okostelefonjainkat és szeretünk dicsekedni eredményeinkkel. Az Instagram és Facebook tele van olyan kerékpárosok képeivel, akik ily módon nap mint nap  rögzítik szenvedélyüket. Úgy döntöttünk, hogy lehetőséget adunk a kerékpározóknak, hogy képeiket testre szabhassák, és ezeket kiegészítő szövegekkel gazdagíthassák. Így született meg az InstaBike.

Az ingyenes alkalmazás Adroid és iOS operációs rendszereken keresztül érhető el.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo