fbpx

Országúti cipőkörkép – 14 cipő a belépő kategóriától a csúcsmodellekig

A tavasz elérkeztével szerkesztőségünkben eljött a nyári cipők ideje. Szeretnénk egy kis segítséget nyújtani a megfelelő lábbeli kiválasztásában, mely sokszor kifejezetten nehéz döntésnek bizonyul. Körképünkben 14 országúti modell található, melyek között a kezdő szinttől a világbajnok cipőjéig számos típust mutatunk most be nektek, sőt még egy érdekes triatlonos modell is szerepel köztük. Lássuk a hazai forgalmazók által a rendelkezésünkre bocsátott választékot!

Mavic Aksium II

mavic_aksiumIImavic_aksiumII

Az Aksium II a Mavic belépő szintű országúti modellje, mely alacsony ára mellett a francia gyártótól megszokott kiváló minőséget nyújtja.
A részletekért kattints IDE.

 

Specialized Torch 1.0

specialized_torch_1.0

A Specialized kínálatában a klasszikus értelemben vett országúti cipőket 2018-tól Torch néven találjuk, mely három modellt ölel fel. Kezdetként a belépőkategóriás Torch 1.0-át mutatjuk be nektek, mint a család „legkisebb” tagját, mely mely jó ár-érték arányával hívja fel magára a figyelmet.
A részletekért kattints IDE.

 

Shimano RP1

shimano_rp1

A Shimano belépő kategóriás országúti cipője az RP1 sokrétű felhasználásra alkalmas, kitűnő választás lehet az országútizással ismerkedőknek, de a fitnesz termekben is bátran használható.
A részletekért kattints IDE.

 

Specialized Torch 2.0

specialized_torch_2.0

A Specialized középkategóriás országúti cipőjében, a Torch 2.0-ban, egyesül az amerikai gyártótól jól ismert kényelem és a kompromisszumot nem ismerős teljesítmény. A Torch 2.0 kiváló döntés haladó országútisok számára, de akár a vékony pénztárcájú amatőr versenyzők is bátran választhatják.
A részletekért kattints IDE.

 

Shimano RP5

shimano_rp5

A Shimano 2018-ra megújította az oly népszerű középkategóriás modelljét, az RP5-öt, mely az eddigiekhez képet teljesen új, jobban szellőző felsőrészt, merevebb talpat és modern rögzítőrendszert kapott a nagy hagyományokkal rendelkező japán gyártótól.
A részletekért kattints IDE.

 

Mavic Cosmic Elite Vision CM

mavic_cosmic_elite_vision_cm

A Mavic a sötét, esős napokon is országútizóknak tervezte a Cosmic Elite Vision CM cipőt, mely teljes felületén visszaveri a rávetődő fényt és kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak.
A részletekért kattints IDE.

 

Specialized S-Works 7

A sok-sok találgatás után végre fény derült a Specialized legújabb országúti cipőjére, az S-Works 7-re, amelyet a hetekben a nagyközönség előtt is bemutatott a cég sokak nagy örömére.
A részletekért kattints IDE.

 

DMT R1 Summer

dmt_r1s

A DMT R1 Summer a műremek cipőiről híres olasz márka felső kategóriás lábbelije számos extrát nyújt, melyeknek köszönhetően nem csupán megjelenésében egyedülálló, hanem a hatékony erőátvitel mellett rendkívüli kényelmet biztosít.
A részletekért kattints IDE.

 

Northwave Flash 2 Carbon

Northwave_flash_2_carbon

A csúcsról nézve a Flash 2 Carbon a Northwave országúti palettájának 2. helyét foglalja el, számos olyan technológiával rendelkezik, amivel a topmodell Extreme RR. A Flash 2 Carbon tökéletes választás azoknak, akik egy minőségi felsőkategóriás cipőt szeretnének venni anélkül, hogy egy hat számjegyű összeget kellene érte fizetniük.
A részletekért kattints IDE.

 

Northwave Revolution

Northwave_revolution

A Northwave legújabb felső-középkategóriás országúti cipője, a Revolution, is megérkezett hozzánk, mely egyedi megjelenésével az idei év legjobb dizájnnal rendelkező országúti cipő díjára pályázik. Persze nem csak külsőben nyújt extrát a Revolution, hanem megjelenéséhez méltó technikai tartalommal is felvértezte az olasz gyártó.
A részletekért kattints IDE.

 

KTM Factory Road Carbon 3D

ktm_factory_road_3d

A kiváló minőségű kerékpárjairól híres osztrák márka ruházat terén sem vallott kudarcot, csúcskategóriás bringáihoz kitűnő cipőket is kínál, közülük most az országúti paletta tetején elhelyezkedő Factory Road Carbon 3D került hozzánk.
A részletekért kattints IDE.

 

Mavic Cosmic Ultimate

mavic_cosmic_ultimate

A világklasszis versenyzőknek készült Cosmic Ultimate a Mavic országúti palettájának a csúcsán helyezkedik el, melyben egyesül az alacsony tömeg, a hatékonyság és a kényelem hármasa.
A részletekért kattints IDE.

 

Specialized Remix WMN

specialized_remix_wmnspecialized_remix_wmn

A Specialized-tól már megszokhattuk, hogy a legszélesebb körben szeretné kiterjeszteni termékeit, így van a Remix cipőjük esetében is, amit kifejezetten hölgyeknek fejlesztettek ki, de nem csak országúti felhasználásra alkalmas, hanem bátran viselhetjük fitnesz teremben vagy akár túráink során is.
A részletekért kattints IDE.

 

Northwave Tribute

Northwave_tribute

Triatlonos cipő nem gyakran jár nálunk, de most a Northwave jobbik cipője, a Tribute, megérkezett hozzánk, ami számos speciális tulajdonságával járul ahhoz hozzá, hogy egy vérbeli triatlonos versenycipőnek nevezhessük.
A részletekért kattints IDE.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo