fbpx

Óriási hír! U17-es magyar versenyző a legjobb holland utánpótlás csapatban!

Mészáros Bence, U17-es országúti magyar bajnokunk jövőre szintet lép, a Willebrord Wil Vooruit csapatában folytatja pályafutását.

Nyáron már beszámoltunk arról, hogy a magyar kerékpársport egyik nagy reménysége, Mészáros Bence a  luxemburgi Criterium Européen des Jeunes versenyen a holland Willebrord Wil Vooruit csapatnak kölcsönadva vesz részt. Azóta eltelt pár hónap és ma érkezett a hír, hogy Bencét leigazolta a holland utánpótlás egyik fellegvárát jelentő csapat, melyben számos nemzeti bajnok és korosztályos világbajnok is versenyez. Magyar utánpótlás versenyzőnek még soha nem sikerült ilyen szintű csapatba bekerülnie, óriás lehetőség ez a fiatal bajnok számára!

Hosszútávon számolnak Mészáros Bencével Hollandiában, az elkövetkező 3 évben (U19 végéig) fog versenyezni a Willebrord Wil Vooruit csapatában. 2019-re holland edző irányítása mellett készül fel idehaza a magyar versenyző és fiatal kora miatt még nem fog kiköltözni Hollandiába (U17-es korosztályban egyébként sincsenek UCI versenyek, U19-ben indul be igazán a nemzetközi kerékpáros élet országúton, ahol a sok versenynap miatt már elkerülhetetlen a költözés) és a tervek szerint főként többnapos versenyeken fog indulni Európa-szerte.

 

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo