fbpx

Northwave nyári kerékpáros ruházat 2. rész: PALM BECH mez, SWITCH LINE kesztyű, VENUS 2 nadrágszoknya, PERFORMANCE alsónadrág

A Northwave ruházatok arról híresek, hogy a funkción túl megjelenésükben is extrát nyújtanak, egy olasz gyártótól nem is várhatnánk el mást. A bemutatónkban szereplő ruhadarabok többsége is ebben a szellemben készült, őszintén szólva egy divatmagazinban is megállnák a helyüket. Lássuk őket!

northwave

 

Northwave PALM BECH mezPalm_beach

A Palm Beach mez elsőre pálmafás dizájnjával hódít, a külsejét annyira eltalálta a Northwave, hogy csak miután kigyönyörködtük magunkat utána lehet jobban belemenni a részletekbe. Nem is írnék többet a megjelenéséről, meséljenek a képek. A PALM BECH mezt nyári meleg időre tervezte az olasz gyártó, kétféle alapanyagot használt fel a mez készítéséhez, elöl egy jól szellőző, az izzadtságot hatékonyan elvezető anyagot találunk, hátul pedig egy vékony, nagyon szellős anyagot, ami hozzájárul testünk megfelelő hűtéséhez. Elöl egy teljesen bontható zippzárral tudjuk pluszban szabályozni a testünket érő levegő mennyiségét. A mai kor követelményeinek megfelelően a mez szabása testre simuló, rugalmas kivitelének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a testünkre. Három klasszikus elrendezésű zsebet találunk a hátulján, melyekbe a bringázáshoz szükséges dolgokat pakolhatjuk. A mez alján egy szilikon csík akadályozza meg, hogy mez kerékpározás közben felcsússzon, elmozduljon. Varrásmentes passzé biztosítja, hogy az ujjak a helyükön maradjanak, kényelmes megoldás, nem szorít, nem dörzsöli az ember bőrét. A PALM BECH mez tökéletes választás, ha át szeretnénk élni milyen élmény a tengerparton a pálmafák alatt bringázni vagy csak egy olyan dizájnos mezre vágyunk, amelynél nem kell kompromisszumot kötnünk a funkciók terén sem.

JellemzőkPalm_beach
-Rövid ujjú kerékpáros mez
-Jól szellőző, gyorsan száradó technikai alapanyagokból
-Kétféle alapanyag
-Az izzadtságot hatékonyan elvezeti
-Rugalmas
-Hálós anyag a hátán és az oldalán a jobb szellőzésért
-Három hátsó zseb
-Végig cipzáras kivitel
-Varrásmentés passzé az ujjakon az irritáció elkerülése érdekében
-Szilikonos derékrész a felcsúszás, elmozdulás ellen
-Fényvisszaverő elemek
További információk: http://bikefun.hu/product/mez-northwave-palm-beach-roevid-fekete-palmafas
Ajánlott fogyasztói ár: 18 990 Ft

northwave

 

Northwave SWITCH LINE kesztyűswitch_line

A SWITCH LINE kesztyű tökéletes párja a PALM BEACH meznek, ugyanaz a pálmafás dizájn, ugyanolyan anyagvégződések, személy szerint én mindenképpen ilyen kesztyűt vennék ehhez a mezhez vagy a kesztyűhöz ilyen mezt. A kézre simuló felsőrész jól szellőző, rugalmas anyagból készült, tökéletes választás a meleg időre. A csuklórész és az ujjak végződései is varrás mentesek, “raw-cut” kialakításúak, nem fogják irritálni a bőrünket. A kesztyű legfontosabb eleme a tenyér, a Northwave erre is odafigyelt, kopásálló, erős műbőrből készítette, mely tompítja a kormány felől érkező rezgéseket és kényelmes kormányfogást biztosít. A gyűrűs és a középső ujjon szilikon fogantyúkat találhatunk, amik segítségével le tudjuk húzni a kesztyűt a kezünkről. Akárcsak a fent bemutatott mez, a SWITCH LINE kesztyű is a megjelenést ötvözi a funkcióval és egyik területen sem lehet panaszunk rá, szóval ha valaki egy nem mindennapi kinézetű kesztyűt szeretne venni, ami még kényelmes is, akkor bátran válassza a Northwave eme termékét.

Jellemzők
-Rövid ujjú kesztyű
-Kopásálló, párnázott műbőr tenyér
-Rugalmas szellőzőhálók az ujjak között
-Flexibilis, kézre simuló, jól szellőző felsőrész
-Varrás nélküli „raw-cut” csuklórész
-Lehúzást segítő szilikon “fogantyúk” az ujjakon
További információk: http://bikefun.hu/product/kesztyu-northwave-switch-line-roevid-fekete-palmafas
Ajánlott fogyasztói ár: 7 590 Ft

northwave

 

Northwave VENUS 2 nadrágszoknyaVenus_2

A VENUS 2-t azok a hölgyek fogják a szívükbe zárni, akik szeretnek szoknyát viselni a hétköznapokban, a Northwave nadrágszoknyája valódi nőies viselet, amit kifejezetten kerékpárokra fejlesztett az olasz gyártó. Két részből áll a nadrágszoknya, egy külső szoknyából és egy belső betétes nadrágból. A belső patenttal rögzül, tehát kivehető és hordható más szoknyához vagy nadrághoz és a szoknya is felvehető külön. A külső rész rugalmas, mikroszálas, puha Carvico Malaga anyagból készült, mely nem akadályozza a hölgyeket a mozgásban. A belső részt testre simuló, kiválóan szellőző, hálós anyagból álmodta meg a Northwave, melyben egy kényelmes SRW-12 betét található. Mint a jobb kerékpáros nadrágoknál a szárak alján itt is szilikon rátét biztosítja, hogy a szárak a helyükön maradjanak. A VENUS 2 egy sportos szoknya és egy kerékpáros nadrág kombinációja, mely egyesíti mindkét ruhadarab előnyeit, a szoknya nőies viseletét a kerékpáros nadrág kényelmével, tehát valójában két ruhadarabot kapunk egy áráért.

Jellemzők
-Kerékpáros nadrágszoknya
-Carvico Malaga alapanyagú szoknya
-Mikroszálas, extrapuha
-Rugalmas a szabad mozgásért
-Patenttal rögzíthető, kivehető, jól szellőző, hálós belső nadrággal
-Szilikon rátétes passzé a belső nadrág szárán
-SRW-12 betét
-Fényvisszaverő rátétek a jobb láthatóságért
További információk: http://bikefun.hu/product/nadragszoknya-northwave-venus-2-fekete
Ajánlott fogyasztói ár: 18 990 Ft

northwave

 

Northwave PERFORMANCE alsónadrágPerformance

Sokan nem szívesen hordanak feszülős kerékpáros nadrágot a kinézetük miatt, viszont így többnyire le kell mondanunk a kényelmet szolgáló betétről, nekik találta ki a Northwave a PERFORMANCE betétes alsónadrágot, amit a laza kerékpáros nadrágunk alatt viselhetünk. A PERFORMANCE anyaga bioelasztikus, puha, kényelmes és hálós kivitelének köszönhetően rendkívül jól szellőzik, a betétet leszámítva szinte alig vesszük észre, hogy rajtunk van. Derékrésze 45 mm széles, mikroszálas és rugalmas, nem szorít, kényelmes viseletet biztosít. Hawker Air betét található benne, mely alkalmas hosszabb túrákra is. Az összes Northwave baggy nadrággal kompatibilis, de valószínűleg minden probléma nélkül más nadrágokkal is viselhető. Ha úgy érzed, hogy nyom a nyereg, kényelmetlen a baggy sortod, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a Northwave PERFORMANCE alsónadrágot!

Performance

JellemzőkPerformance
-Betétes alsónadrág
-Puha, kényelmes
-Bielasztikus, hálós, jól szellőző anyag
-45 mm-es mikroszálas, elasztikus derékrész
-Northwave baggy nadrágokkal kompatibilis
-Hawker Air betét
További információk: http://bikefun.hu/product/nadraghoz-northwave-performance-alsonadrag-betetes-fekete-1
Ajánlott fogyasztói ár: 8 990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo