fbpx

Nincs még sátrad a bringa fölé? – Surf&Turf rendkívüli akció!

Ugye milyen jó lenne hőn szeretett kerékpároddal az esőben sátor alatt pihenve várni a rajtot? Vagy 40 fokban a tűző nap helyett az árnyékban görgőzni? Ezt most hihetetlen kedvezménnyel oldhatod meg a Surf&Turf Magyarország jóvoltából! A páratlan lehetőséggel kapcsolatban Győri Kristóf ügyvezetővel ültünk le néhány szó erejéig

Surf&Turf az idei Tour de Hongrie-n…

– A hazai kerékpáros sporteseményeken még nem nagyon látni a sátraitokat. A nemzetközi gyakorlatot, illetve a Surf&Turf termékek minőségét elnézve mi lehet ennek oka?

– Sajnos eddig a kerékpáros szakágnak nem sikerült felfedezni a lehetőséget. A rendezvényszervezők közül egyelőre a Tour de Hongrie volt az, aki bizalmat szavazot termékeinknek. Nem is bánták meg, hiszen a rendkívül cudar időjárási körülmények között lezajlott idei Tour de Hongrie-n a Canopro Elite 4×4 méteres kapu volt az egyik biztos pont! A csapatok közül a veszprémiek csaptak le a lehetőségre, értékelték a Surf&Turf sátrak minőségét. Mivel sokat utaznak mind külföldön, mind belföldön, számukra fontos a megbízhatóság és a praktikum. Választásuk az átlagosnál jóval kisebbre összecsukható Canopro Lite Compact 4,5×3-ra esett. „Kicsi a bors, de erős!”

A minőségi rendezvényt minőségi alapanyagokból kell felépíteni!

Tour de Hongrie 2017

– Hallhatnánk többet a Surf&Turf Magyarország sátorkínálatáról?

– A sátrak önmagukért beszélnek. Anyavállalatunk hitvallása a minőségi termék és a kifogástalan szolgáltatás. Sokat küzdünk azért, hogy itthon is teret nyerjen a minőségre való igényesség. Hála istennek hazánkban is egyre fogékonyabbak erre a partnerek, más sportokban – legyen az szabadidős vagy versenysport – már kezdünk teret nyerni. Szerencsére lassan a kerékpározás terén is erőre kap a folyamat. Jelenlegi akciónk remélhetően a magánszemélyek és a versenyszervező egyesületek fantáziáját is megmozgatja. Hiszen a minőségi rendezvényt minőségi alapanyagokból kell felépíteni!

– Miről is van pontosan szó?

– A Surf&Turf Instant Shelters Ltd. – amelynek kizárólagos hazai forgalmazói vagyunk – igen nagy raktárkészletet tart fenn Angliában. Ebből időközönként hirdetnek egy-egy jelentősebb akciót, és most minket leptek meg a lehetőséggel. Ennek köszönhetően rendkívüli kedvezményt tudtunk összerakni: a „közkedvelt” ÁFA mértékével megegyező árengedménnyel lehet a sátrakat megvásárolni. Az akció időtartama október 9-től november 1-ig szól. Limitált a méret, a mennyiség és a típus, de szerintem mindenki talál majd magának valót.

– Az árlistát böngészve – ha jól értem – egy Canopro Elite 6×3 méteres sátor akár 72.000 forint kedvezménnyel kapható…

– Ez valóban így van. A gyártó is enged az árból, nem is keveset, mi is vállalunk egy kicsit, és reméljük, hogy így többen megismerik majd a Surf&Turf nevet. Három sátortípusból választhatnak az érdeklődők. Az egyik a belépő szintű, kedvezményes árú, acélvázas Robusta, a második a kínálat közepén elhelyezkedő hatszögletű alumínium Canopro Lite, illetve a felső szegmensben ott a brutálisan erős felépítésű Canopro Elite. A www.olcsosator.hu oldalon minden információ megtalálható a jelenlegi akcióval kapcsolatban.

– A honlap alapján valóban izgalmasan hangzik a dolog. Lehet, hogy még mi is meggondoljuk: a kerékpártesztek során is jól nne valamelyik Surf&Turf sátor...

– Bízom benne, hogy sok emberhez eljut a hír, és nem fogják sóvárogva nézni a TdH-sok csodaszép fekete 4×4-esét, hanem maguk is beruháznak egyre. Természetesen ez nem a 20 ezer forintos, úton-útfélen kapható sátor, de Sagan sem kempingbiciklivel nyerte a 3. vb-címét. :). Egy hosszú távú megoldást kínálunk, amely akár szélsőséges időjárási körülmények között is megbízhatóságot nyújt. A minőség nem csak a kerékpár kiválasztásában fontos!

– Köszönjük a beszélgetést!

További információ: www.olcsosator.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo