fbpx

Nem vagy te Armstrong… Ezért használj összehajtható sisakot! Mondjuk egy Overade Plixi-t.

Valóban kis eséllyel lehetsz Lance Armstrong, ha ezeket a sorokat olvasod. Viszont nagyobb eséllyel lehetsz városi kerékpáros, aki nem akar rikító csilivili “részinges” sisakban tekerni a városban, vagy Alien-ként megérkezni az irodába. Szerencsére van teljes körű védelmet nyújtó, elegáns, sőt összehajtható sisak is már a piacon, amit nem mellékesen meg is nyerhetsz ha kilátogatsz a Bringaexpo-ra! Íme az Overade Plixi.

Mi is az Overade Plixi? Egy forradalmi kerékpáros bukósisak egyenes Franciaországból, ami megfelel az Unió EN1078-as fejvédőkre vonatkozó szabványának (tehát görkorisok és deszkások is használhatják), emellett trendi kinézetű, kifejezetten a városi bringások igényeinek megfelelően tervezték és a praktikusságra is nagy hangsúlyt helyeztek, ezért összehajtható. Egyedileg összeállíthatod hogyan nézzen ki, sőt praktikus kiegészítőket is választhatsz hozzá.

Nem egyszerű feladat összehajtható fejvédőt készíteni, főleg úgy, hogy megfeleljen a törésteszteken is és még jól is nézzen ki. Az Overade mindezt tudja, és még sikerült megoldani a fejméret állító rendszer integrálását is. Így viszont könnyedén elfér a táskában, ami nagyon praktikus, hiszen a bukósisakot mérete miatt sosem volt egyszerű eltenni. A bringán nem hagyhatod mert ellopják, egy boltba betérve vagy lifeg a táskára helyezve, vagy útban lesz a kézben, és a munkahelyeken sincsen mindig akkora tároló a szekrényben, hogy elférjen egy bukósisak.

overade_plixi_osszecsukhato_fejvedo2

Mivel főleg városi használatra készült, ezért mi sem természetesebb, minthogy esővédővel is felszerelhető, méghozzá öt színből választhatsz! Nyáron ha nagyon süt a nap, akkor pedig jól jön a feltépőzárazható napellenző. Szóval van még valami kifogásod a bukósisak viselés ellen?

overade_plixi_osszecsukhato_fejvedo6

Amikor egy fejvédő ellátja a feladatát, azaz elesel és megvédi akár az életed is, akkor utána nem szabad használni. Most akkor dobjak ki egy huszonezres sisakot? Nem, az Overade Plixit nem kell kidobnod! Elég csak visszajuttatnod a forgalmazóhoz, és 60%-os kedvezménnyel veheted meg az újat! Nem mellékesen a gyártó annyira biztos a dolgában, abban, hogy elégedett leszel a sisakkal, hogy 100%-os pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Ha mégsem jönne be, akkor 30 napon belül bármikor visszavásárolják tőled. Nincs kockázat 🙂

Többféle csomagajánlat közül választhatsz a Bringaexpo-n

Többféle csomagajánlat közül választhatsz a Bringaexpo-n

Hamarosan itt az idei év kerékpáros kiállítása a Bringaexpo, ahol különleges akcióval várnak minden érdeklődőt! Itt az alkalom. Menj ki, próbáld fel, és vedd meg.

Screen Shot 2017-02-24 at 22.47.25

Vaaaaaaggggyyyy… Nyerd meg! Jelentkezz a sisakhajtogató versenyre, melynek fődíja egy Overade Plixi lesz.  Kattints IDE a részletekért.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo