fbpx

Mozgásvilág Tesztnap újratöltve

[divider scroll_text=”SCROLL_TEXT”]
Kint voltál a Bringaexpón és nem találtad a kiállítókat? Unod már a statikus kerékpár nézegetéseket? Akkor ott a helyed a Mozgásvilág Tesztnapon a Kamaraerdőben, mert több száz kipróbálható bringa lesz kint, és a családot is hozhatod!

Érdekelnek a 2018-as újdonságok, esetleg kerékpár vásárlás előtt állsz? Akkor a legjobb, ha élőben teszteled le azokat, hiszen a legkönnyebben akkor tudsz dönteni, amikor a saját szempontjaid alapján mérlegelsz. Akár több százezer forintot kiadni egy biciklire nem egyszerű feladat, ezért a Mozgásvilág Tesztnap segít neked megtalálni a megfelelő választ. És idén még többet nyújt a Tesztnap. Miben? Még több lesz a kiállító, sőt lesznek olyanok is nem kevesen, akik csak itt fogják bemutatni a gépeiket.

Kíváncsi vagy a legújabb Specialized, Kellys, B’Twin, Scott, Rose vagy Superior országútikra, montikra vagy elektromos kerékpárokra? Felpróbálnád a Deuter hátizsákjait vagy a Northwave cipőket? Veretnél egyet a Tacx Neo virtuális görgővel? Erre mindre lehetőséged lesz, sőt kézzel foghatóvá teszik neked a „megfoghatatlant” is.

Mire gondolunk? Ismerkedj meg Burgenland vagy Alsó-Ausztria leglátványosabb kerékpáros útvonalaival, utazási ajánlataival, a Hello Bringás applikációval, a különböző Polar/Garmin edzőcomputerekkel vagy ismerkedj meg az Ensport kerékpáros edzőivel. Összesen 44 kiállító több, mint 70 márkával lesz jelen!

Lehet mindezt fokozni? Persze! Az egész banzáj INGYENES. Igen, jól olvastad, a látogatóknak és a tesztelőknek egyaránt ingyenes, az utóbbihoz pedig elegendő egy regisztráció. Az sem baj, ha nem csak a kerékpárok érdekelnek hanem a futás is, hiszen a bringások jelentős része futni is szokott. Éppen ezért futócipőket és futó kiegészítőket is fogsz tudni tesztelni, sőt futó technikádat szakértők elemzik majd a közös edzések alkalmával.

A családodat sem kell nélkülöznöd, gyerekversenyek, KRESZ pálya, „pumpa pálya” és játszótér várja őket, amíg te a 3 bringás vagy 2 futó körön teszteled a technikát. Ezen felül számos program várja a kicsiket-nagyokat, sőt utánpótlás versenyekre is nevezhetnek majd.

Mivel a Mozgásvilág Tesztnap szervező mindig éberen figyelik a látogatók igényeit, ezért több ponton továbbfejlesztették a rendezvényt. Javítottak a kaja „negyeden”, így a megszokott és kedvelt kávés tuk-tuk mellett két street food kocsi, a Burger bár-hol, és a Gnocchi furgon fogja várni az csillapítani az éhségeteket.

A rendezők megkönnyítették a tesztbringák kiválasztását is, így azon kiállítók, akik időpont foglalással tudják a tesztlehetőséget biztosítani, egyszerre április 12-én fogják megnyitni a foglaló rendszert. Mindenki egyforma esélyekkel indul, nem kell folyamatosan csekkolni a különböző bringás cégek híreit.

Mindezek mellett pedig valódi jamboreet szeretnének, ahol kerékpárosok és futók egyaránt egymásra találhatnak, sörözhetnek, vagy akár megoszthatják legfrissebb élményeiket. Ezért a nagy sátorból kikerült a színpad így jóval több lett a hely és rossz idő esetén (ami nem lesz) is védelmet nyújt.

Ne maradj le az óriási buliról! Regisztrálj MOST!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo