fbpx

Megszületett a világbajnok kislánya: Deliah Grace Cavendish

Az országúti világbajnok, Mark Cavendish barátnője, Peta Todd kedd este adott életet kislányuknak, Deliah Grace Cavendish-nek, amiről a brit sprinter sztár mikorblogján tájékoztatta rajongóit:

Deliah Grace Cavendish néhány órája megszületett, ő és Peta is jól vannak, nagyon büszke vagyok a lányaimra! Életem legboldogabb napja!

A hússzoros Tour-szakaszgyőztes nem véletlenül hagyta ki tehát címvédőként a tegnap Marcel Kittel győzelmével végződő 100. Scheldeprijs klasszikust, noha csak hétvégére írták ki a szülést. Azt sem lehet tudni még, meddig tart a „kispapáskodás”, de a Guardiannak tett korábbi interjúban a világbajnok elmondta, versenyzőként még jobban megerősítheti gyermeke születése:

Már érzem a változást. Motiváltabb vagyok, mint valaha. Sokan mondják, hogy ilyenkor elpuhul az ember, kevesebb kockázatot vállal az úton, de nálam ez ellenkezőleg történt. Szeretném a lehető legjobb életet biztosítani a lányomnak, szeretném, ha büszke lenne rám. Korábban sem csak magamért versenyeztem, hanem a csapatomért is, de ez most más, úgy érzem, kihajtok mindent a szívemből érte.

Érdekesség, hogy Cavendish barátnője korábbi nyilatkozata szerint lányuk a Tour de France idején fogant, igazi „Tour bébi”. A csinos barátnő egyébként page-three girl-ként (modellként) dolgozott korábban a Sun napilapnál, de már felhagyott ezzel, és inkább a lap hasábjait írja tele mostanában. A 25 éves Petának előző kapcsolatából már van egy 5 éves kisfia.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo