fbpx

Már alig 2 hét a Duna Maratonig – Nehogy lemaradj, nevezz időben!

Szombat éjfélig nevezhetsz kedvezményesen a Duna Maraton távjaira. Érdemes időben nevezni, jelentős összeget spórolhatsz meg!

Hamarosan zárul a kedvezményes nevezési időszak a Duna Maratonra, június 23. éjfélig a rövid-, közép-, hosszú távokra 8000 Ft-ért, míg a Mini távra 6000 Ft-ért nevezhetsz. Akkor se csüggedj, ha lemaradtál, bár magasabb nevezési díjjal, de továbbra is lehetőséged lesz nevezni egészen a versenyig.

Van egy jó hírünk azoknak, akik a Prológot vagy az Eliminátort szemelték maguknak, rájuk nem vonatkozik a szombat éjféli dátum, ők továbbra is ugyanannyiért nevezhetnek. A Fagyi Kupa gyerekversenyeire pedig a nevezés ingyenes, mindössze csak regisztrálni kell online az indulni szándékozó fiatalokat.

A vasárnapi Duna Maraton mellé már a Prológ, az Eliminátor és a Fagyi Kupa kiírása is felkerült a honlapra és hamarosan a Prológét is olvashatjátok. A kiírásokat itt olvashatjátok.

Ha elfáradtál a versenyeken akkor pedig a Főtéri Sörfesztiválon hidratálhatod magad a Duna Maraton vendégeként kedvezményes árakkal.

Idén további újdonság, hogy a 100 legjobb versenyző GPS nyomkövetőt kap, akiket így a célterületen egy kivetítőn követhetnek a nézők.

 

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo