fbpx

MALI kerékpárok – Komoly kínálat 2018-ban is

A hazai kerékpárgyártás történetének egyik meghatározó alakja, a Mali, 2018-ban sem hagyta cserben a bringásokat, a megújult legendás MTB modellektől kezdve (melyeket idén már teszteltünk is) a városi, országúti, női kerékpárokon át a gyerek bringáig széles palettával várja a kerékpározás szerelmeseit. Modern külső, megújult formák, színek, pénztárcabarát árak, ezekre számíthatsz a Mali 2018-as kínálatában. Nézzük választékot!

 

Mali MAMBA 29″

Mali MAMBA

Élvezd a természetet, úgy, ahogy azt csak a Mali Mamba nyergében élezheted! Az aszfalt az országútisoké, Te azonban terepre születtél! A Mamba név mindig a Mali MTB vonalának csúcsát jelentette, ez alkalommal is komoly (hidroform , karbon hatású, triplán húzott alu) vázzal és rejtett bovdenezéssel kínálják. A váltást a Shimano Deore szettjére bízták, míg a megfelelő fékerőért a Shimano M315 hidraulikus tárcsafékek felelnek. Törekedtek a színek, a stílus és a sportosság összhangjára, ami modern technológiával kiegészülve válik igazi társsá rövidebb és hosszabb utakon egyaránt. Teljesen mindegy, hogy az Alpokba viszed egy túrára, vagy egy országokat átívelő maratonon szeretnél indulni; bármely gigászi küzdelemben hű társad a Mali Mamba!
Teszteltük, melyet IDE kattintva olvashatsz el.
További információt itt találsz.
Ajánlott fogyasztói ár: 219 990 Ft

MALI SKORPIO 29″

Mali SKORPIO

A Mali Skorpio a kistestvére a Mambának! Ugyanazzal a technológiával készült váz, ugyanaz a geometria, ugyanaz a robbanékonyság, ugyanaz a könnyed irányíthatóság! A hazai maratonok bármelyikén elindulhatsz a Skorpio nyergében, de a kék túra teljes hossza sem lesz soha akadály! A nagyobb kerékméret és az ebből adódó rugalmasságnak köszönhetően magabiztosabban suhanhatsz a köves terepen is és a Shimano tárcsafékei is garantáltan megállítanak, ha kell. Vadság, kecsesség, agresszivitás—ez a Mali Skorpio!
Teszteltük, melyet IDE kattintva olvashatsz el.
További információt itt találsz.
Ajánlott fogyasztói ár: 179 990Ft

MALI VIPER 29″

Íme a belépőjegyed a montizás birodalmába, ahol már a sebesség, az úr! A Mali Viper geometriája és gyártási technológiája (hidroform, karbon hatású, triplán húzott alu váz) megidézi az agresszívebb testvéreket, de egyben hidat képez a komfortosabb kistestvérek felé is. Ha most próbálgatnád a szárnyaid a montizás felé, akkor a Mali Vipert Neked találták ki!
További információt itt találsz.
Ajánlott fogyasztói ár: 144 990Ft

MALI BOA 29″

Mali BOA

Hadd mutassuk be a Mali Boa-t, a mindenes igáslovat! Ha magadra ismersz az alábbiakban:
Mindenféle terepen közlekedsz, szükséges a nagyobb fékhatás, nem szeretsz kerülgetni apróbb tárgyakat a földön?
Akkor a Mali Boa lesz számodra a megfelelő választás! 29″-os kerekének köszönhetően könnyedén átmegy a tárgyakon, a tárcsafék pedig időjárástól függetlenül elegendő fékerőt biztosít.
További információt itt találsz.
Ajánlott fogyasztói ár: 99 990Ft

 

MALI ANGEL 27,5″

Angel szállóige alatt egy kerékpár keresi hűséges társát. Fontosabb tulajdonságaim: szép vagyok, strapabíró vagyok, szeretek hosszabb túrákra elmenni, vagy csak kiruccanni néha-néha. Nincs baj velem.
Ha egy ilyen kerékpárra vágysz, akkor szaladj be a kerékpárboltba, és ismerkedj meg Velem! Kifejezetten nőknek ajánljuk.
Elérhető színek: Fehér/Kék; Fehér/Narancs
További információt itt találsz.
Ajánlott fogyasztói ár: 109 990Ft

 

MALI SKY

Mali SKY

A mindennapokban aszfalton hasítasz? A széles gumik nem gördülnek annyira jól, mint szeretnéd, de tartasz a felniféktől? Ha mindezekre a válasz igen, akkor próbáld ki az új Mali Sky-t, hiszen Neked tervezték!
További információt itt találsz.
Ajánlott fogyasztói ár: 149 990Ft

MALI DROMEDAR MALI CAMEL

Kényelmesen, nyugodtan, akár még fütyörészve szeretnél tekerni? Nem gondolni semmire, csak élvezni a természet adta szépségeket? Esetleg egyszerűen csak a mindennapi társat keresed? Örömmel mondhatjuk, hogy a partner előállt, felszerelve, beállítva, türelmetlenül vár Rád a bringaboltban. Ne várasd tovább!
A DROMEDAR-t férfiaknak, míg a CAMEL-t a nőknek ajánljuk.
További információt itt találsz: DROMEDAR, CAMEL
Ajánlott fogyasztói ár: 99 990Ft

Mali KUDOS, MASTER, CHALLENGE, MISTRAL 24″

Mali Kudos

A gyerekek számára is bőséges választék található a Mali kínálatában, négyféle 24″-os kerékpárt találhatunk a gyártó palettáján, melyet a 10-12 éves 130-150 cm magas fiataloknak ajánlanak. A KUDOS-t poros, földes utakra tervezte a Mali, míg a MASTER a városi használatra, parkokba jó választás. A CHALLENGE az igazán kemény, zúzós sárcok bringája, mely robosztus, masszív vázával sok mindent kibír. Természetesen az ifjú hölgyek sem maradhatnak ki a sorból, a Mali MISTRAL sportos, szép, elegáns megjelenése, tökéletes minden apró hölgy számára.
MASTER és MISTRAL  modellek 20″-os változatban is megvásárolhatóak.

Elérhető színek: KUDOS (kék, zöld), MASTER (Narancs; Zöld, Sárga), CHALLENGE (zöld), MISTRAL (fehér, türkiz)
További információt itt találsz: KUDOS, MASTER, CHALLENGE, MISTRAL
Ajánlott fogyasztói ár: 69 990Ft (a v-fékes modelleké) , 79 990Ft (a tárcsafékes modelleké)

További Mali modellek:

Részletes információkért keresd a Mali honlapját.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo