fbpx

Kusztor Péter három hét, 15 versenynap után

Kusztor Péter a luxemburgi Fleche du Sud UCI 2.2 kategóriás Europe-Tour versenyen vett részt május 16. és 20. között, a 46. helyen végezve az összetettben. A svájci Atlas Personal kerekese így értékelte a luxemburgi  Bob Jungels győzelmével véget érő ötnapos viadalt:

„Sajnos eleve fáradtan érkeztem a versenyre, szerintem még mindig nem pihentem ki a betegséget. Az első napon még szuperül éreztem magamat, de utána egyre fáradtabb voltam. Ehhez képest az időfutam a negyedik napon még egész jól haladt, 28. helyen érkeztem szűk másfél perc hátránnyal, ami ahhoz képest, hogy nem ismertem a pályát és nem voltam topon, nem rossz. Az utolsó napon újra elég jól ment, de közel sem volt az igazi. Nem úgy sikerült, ahogyan szerettem volna, de nem mindig úgy jönnek össze a dolgok, ahogyan mi szeretnénk. Remélem, hogy a pihenő után megint minden rendben lesz. Nincs még vége az évnek, nem kell elkeseredni.

Összességében kemény volt ez a három többnapos verseny egymás után. Az elmúlt közel 3 hétben mentem 15 versenynapot, ami nagyon szuper, csak betegeskedve nem az igazi. De most így jött össze, az tuti, hogy meglesz majd a pozitív eredménye. Ezen a héten pihenek, 2-3 napig fel sem ülök a biciklire.”

A versenyekről bővebben: kusztorpeter.com

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo