fbpx

KTM FACTORY TEAM országúti fejvédő

Az igényes kerékpárjairól híres osztrák gyár mindenféle kiegészítőt, ruházatot, köztük sisakokat is kínál, a csúcs minőségű kerékpárhoz ugyanolyan szintű fejvédő is dukál, jelen cikkünkben egy igazi felső kategóriás modell, az országúti fejvédők közül a KTM legjobbja, a FACTORY TEAM bemutatása következik.

KTM_Team_Factory

A gyártó top fejvédőjéhez mérten fejlett In-Mold technológiával készült a Factory Team, ennek és az átgondolt tervezésnek köszönhetően, hihetetlenül erős, masszív a sisak miközben tömege rendkívül alacsony, 53-58 cm-es méretben mindössze 240 gramm. Plusz védelemként egy alsó héj is került rá, ami azt a célt szolgálja, hogy leesésekkor, szállításkor védi az EPS habot a sérülésektől, karcoktól (ami valljuk be, nem rossz ötlet, kevesen tesszük fejvédőnket zsákba azonnal miután levettük és így előfordulhat, hogy leesik, nekiütődik valaminek, a külső héjban ez nem tesz kárt, de a hab azonnal sérül, pl a fejvédőjükre nem igazán vigyázó triatlonistáknak kitűnő megoldás), ezenfelül merevebbé is teszi a fejvédőt.

KTM_Team_Factory

A KTM a kényelmünkért is megtett mindent, 17 pontosan megtervezett közepes méretű szellőzőnyílás került a Factory Team-re és a nyílások között csatornákon áramlik tovább a levegő, ezzel biztosítva fejünk megfelelő hűtését. A kényelmet tovább az igényes szivacsozás biztosítja, melyből minőségi darabokat választott a gyártó, antibakteriális, gyorsan száradó anyagból készültek és természetesen kivehetőek, cserélhetőek moshatóak. Az állcsattól és a tarkórögzítéstől is szivacs védi fejünket, gyakorlatilag csak szivaccsal érintkezik a fejünk a fejvédő viselése közben, mindenféle nyomás kizárva.

KTM_Team_Factory

Fejméretállító rendszerből is egy minőségi három dimenziós darab került a Factory Team-be, mely könnyedén akár egy kézzel is kezelhető, a tarkón a tekerő segítségével pillanatok alatt beállítható a kívánt körméret, belül pedig több lépcsőben tudjuk állítani a keret magasságát. A pántok hossza is hibátlanul beállítható az egyszerűen működő csatok segítségével, tapintásra puha darabok, nem fognak dörzsölni, főleg ha méretre lesznek állítva. Az állcsat egy hagyományos darab, de mint már említettem, állunkat szivacs védi tőle, esélytelen, hogy becsípjük vele a bőrünket.

KTM_Team_Factory

A KTM Team Factory fejvédő nem csak a márka szerelmeseinek jó választás, hanem a beépített fejlett technológiáknak és a nem márkaspecifikus dizájnnak köszönhetően bármelyik országúti/ triatlon versenyző vagy hobbi országútis/triatlonista fején megállja a helyét. Két méretben és két színben kapható.

JELLEMZŐK:
>17 szellőzőnyílás
>In-Mold
>A fejvédő alján extra héjréteg található
>Könnyen kezelhető 3 dimenziós fejméretállító rendszer
>Gyorsan száradó, antibakteriális, kivehető, mosható szivacsok
>Légcsatornák a jobb szellőzésért
>Kifejezetten könnyű
>Állítható pántok
>Szivacs az állcsaton
>2 méretben: 53-58 cm és 58-62 cm
>2 színben, fekete és fekete-narancs

Tömeg: 240 gramm (53-58 cm méretben)

A fejvédőt megvásárolhatod a hazai KTM kereskedőknél.
http://ktmteam.hu/dealers

További információ a gyártó honlapján:
http://www.ktm-bikes.at/equipment/bike-gear.html

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo