fbpx

Kross Leo és Lilly 16”-os gyerek kerékpár

A Kross Leo és Lilly célközönségét már a nagyobb gyerekek alkotják akik elmúltak 4 évesek, ezért a 12”-osról 16-osra válthatnak. Természetesen a lengyel Kross a fiúknak és a lányoknak egyaránt kínált alternatívát ebben a szegmensben is.

kross_leo_lilly_16_gyerekkerekpar1

Ahogy az lenni szokott, még egy sebességes kivitelű a bringa és a kitámasztókereket is megtalálhatjuk rajta. Persze levehető, hiszen ha betartottuk az ideális sorrendet, akkor a futóbringa és a 12”-os gyerekbringa után már alig lesz szükség a „négykerekezésre”. Itt is fontos szempont a védelem, ezért teljes lánc és hajtóműborítással látták el mind a Leo-t, mind a Lilly-t, és a kormányszárra is került egy „BMX” jellegű szivacs és a markolat vége sem nyitott.

Mindkét modell design-ja nagyon eltalált, ami lényeges a gyerekbringák esetében, hiszen a kicsik nem logika alapján választanak, hanem tetszésre. A váz acélból készül akárcsak a villa, mégis 10 kg alatt maradt a súlya. Rendes csapágyazott kerekekkel szerelik, és 2.125”-os gumikat húztak rájuk. Ezek sokkal jobban elnyelik az út felől jövő ütéseket mint a vékonyabb társaik.

kross_leo_lilly_16_gyerekkerekpar2

A 16”-os bringákkal már simán tempót mennek a gyerekek, ezért bár hátul még kontra féket találunk, elöl már alumínium V-fék biztosítja a gyors megállást. Persze a kontrától csak a „szerelgetős” apukák idegenkednek, a kicsik imádják, hiszen kiváló csíkhúzó versenyt lehet velük rendezni.

A Leo és Lilly hazánkban nagyon sok helyen kapható, kattints IDE, és nézd meg ki a hozzád legközelebb eső Kross kereskedő!

Ajánlott fogyasztói ára: 49.990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo