fbpx

Kihasználtuk a remek időt: 10 országúti bringát teszteltünk Visegrádon

Elkezdődtek a Bikemag csoportos kerékpárteszt eseményei! Mivel nem várt kora nyári időben lehetett részünk márciusban, így itthon, Visegrád környékén teszteltünk 10 országúti kerékpárt…

kerekparteszt_003

 A szórás szokás szerint nagy volt, a felhasználási terület, az ár és a tömegadatok szempontjából is. Lettek kedvencek, találkoztunk furcsaságokkal is, a részletekkel majd a tesztekben jelentkezünk. Idén is sok-sok kerékpárteszt lesz a Bikemagon, jövő héten már folytatjuk az országúti bringák kivesézését a Balaton-felvidéken, aztán jön a cross/túra/gravel vonal megatesztje Balatonföldváron, ahová olvasóinkat is szeretettel várjuk!

17500339_1521616494517934_1045405347_o

Lesz csoportos mountain bike teszt és nem maradhat ki a jövő évi modellek bemutatója – ezúttal a Dolomitokban, majd a szokásos menetpróbák az Eurobike-on sem. De most lássuk mindenek előtt a Visegrádon hajtott kerékpárokat, érdekesség, hogy a tízből három kerékpár már tárcsafékes verzió volt, kezdjük is ezekkel a felsorolást:

Scott Solace 20 Disc

Scott Solace 20 Disc

A Scott Solace 20 Disc egy nagyon menő országúti karbon hobbikerékpár, kényelmes pozíciót adva, tárcsafékekkel, masszív kerekekkel, ballonos gumikkal, minden részletre kiterjedő, ütős designnal!

Merida Scultura Disc 4000

Merida Scultura Disc 4000

A Merida Scultura Disc 4000 a tavaly próbált tárcsafékes versenygép “utcára szelídített” verziója, de szinte semmit nem veszített a varázsából, annak ellenére, hogy kimondottan jó ár/érték arányú kerékpár!

CUBE Attain GTC SL Disc

Cube Attain GTC SL Disc

A Cube Attain GTC SL Disc tipikus tárcsafékes komfort-országúti, kis túlzással mintha egy mountain bike-ra került volna fel a hajlított kormány. Ezt a karaktert vannak, akik nagyon fogják szeretni…

Cube Attain HPA Race

Cube Attain HPA Race

A Cube Attain HPA Race a fenti karbon komfort gép alumínium verziója kedvező áron, felnifékekkel, de már olyan “fícsörökkel”, mint a pressfit középrész, vagy a teljes Tiagra szett.

Dura Ace

Dura Ace 2017

Ha már szettek, a hazai forgalmazó a mechanikus, felnifékes Shimano Dura Ace szettet is felszerelte nekünk egy noname karbon kerékpárra, hogy tovább ismerkedjünk a jelenlegi csúcs alkatrészcsaláddal.

Baddog Greyhound 10

Baddog Greyhound 10

A Baddog Greyhound 10 Tószegen készül és a magyar bringákra mindig különös figyelmet fordítunk. Fogyasztói ár szempontjából biztosan verhetetlen ez az alumínium kerékpár, ideális kezdés az országútizáshoz, Tiagra alkatrészekkel.

Lapierre Audacio 200

Lapierre Audacio 200

A Lapierre Audacio 200 is belépő kategóriás országúti alumínium vázzal, főleg olyanoknak, akiknek egyből fontos, hogy egy elismert márka termékét tudják magukénak, team-replika designnal.

Lapierre Aircode 500

Lapierre Aircode 500

A Lapierre Aircode 500 a legkomolyabb versenygépek látványát adja és a karbonváz ennek megfelelően aerodinamikus és merev, a hajtáshatékonyság kiváló. A design valódi egyéniséggé teszi, egyedül a felszereltség képviseli a középkategóriát.

KTM Revelator 3500

KTM Revelator 3500

A KTM Revelator 3500 hozza a KTM karbonvázakra jellemző kimagaslóan jó tulajdonságokat és a védjegynek számító narancs designt. Szeretjük a sógorok bringáit és a Shimano 105 szettet, a bringa megkapta az “ajánljuk” címkét.

Colnago CLX

Colnago CLX

Kezdődött már úgy Colnago kerékpárteszt, hogy egy Colnago kerékpár egyik legvonzóbb tulajdonsága a nagyon kedvező ár? Nos a Colnago CLX esetében erről is szó lesz, amúgy egy tökéletesen definiálható komfortos országútival volt dolgunk.

Hamarosan jönnek a tesztek!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo