fbpx

Két hét múlva rajtol a MAPEI Tour de Zalakaros

Van már bringás programod június harmadik hétvégéjére? Most már igen! A MAPEI Tour de Zalakaros.

Ha sportos, de egyben pihentető kikapcsolódásra vágysz, akkor június 19-21. között Zalakaroson a helyed! A Mapei Tour de Zalakaros kerékpáros hétvége különféle távjai között biztosan megtalálod a megfelelőt, mindez az ország egyik legnépszerűbb üdülővárosában, Zalakaroson.

Melyik lesz a Te távod?

Zalakaros Maraton

Bianchi Zalakaros maraton – 127 km

Országúti maraton, ahol a teljesítményt korcsoportonként díjazzuk is! Igazi kihívás, melyben három frissítőponton segítünk neked, hogy a legjobb formádat hozd.

zalakaros_Teljesítmény túra

7 Vezér teljesítménytúra – 60 km

Egy túra, ahol a chipes időmérésnek köszönhetően a célba érkezés után azonnal tudni fogod, milyen időt mentél. Nem verseny, de tesztelheted a teljesítményed, és jövőre összehasonlíthatod az idei önmagaddal. 14 éven aluliak számára ingyenes!

zalakaros_CSaládi túra

Karos Spa Kis- Balaton családi túra – 33 km

Családok igényeihez szabott túra a Kis-Balaton körül, olyan tempóban, ami neked kényelmes. Két frissítő pont segít a túra során az energia visszapótlásában. 14 éven aluliak számára ingyenes!

Érdemes nevezni, mert a MAPEI Tour de Zalakaros indulói között a Bikeline Hungary Kft. jóvoltából egy 599.900 Ft értékű, Campagnolo Veloce szettel felszerelt, karbon Bianchi C2C Intenso országúti kerékpárt, valamint a Yanko’s Kerékpárszaküzlet felajánlásával egy 149 990 Ft értékű CTM TRANZ 3.0 MTB kerékpárt sorsolunk ki!

zalakaros_Fürdő

Gyere egész hétvégére!

Habár a fenti távok 21-én, vasárnap rajtolnak, érdemes már szombaton, vagy akár pénteken a városba érkezni, mert a rajtcsomagot már ezeken a napokon is átveheted. Szombat délután egy bemelegítő túra, este pedig tészta party segíti a ráhangolódást, amin minden vasárnapi induló díjmentesen részt vehet.

A folyamatosan bővülő rajtcsomag pedig a fennállásának 50. évfordulóját ünneplő termálfürdő belépőjén túl egy, a 7 Vezér Kalandparkba szóló ingyenes belépőt is tartalmaz. A Zalakaros szomszéd településén, Garaboncon található 7 Vezér Kalandpark a család bármely tagjának élmény dús kikapcsolódást biztosít. A magyar királyok arcképcsarnoka, a honfoglalás kori jurta sátrak, vagy a sajtüzem és látványkonyha megtekintésén túl lehet itt például gokartozni, íjászkodni, vagy épp lovagolni is.

Találkozzunk tehát június 19-21-én a Mapei Tour de Zalakaroson, és ne feledd, hogy a rajtcsomagban található belépők már ezen a hétvégén is felhasználhatók, ezért érdemes ezt a hétvégét Zalakaroson tölteni. Ehhez a régió legnagyobb családbarát szállodája, a Hotel Karos Spa is remek ajánlatokkal vár.

További információ, nevezés és szállásajánlatok: www.tourdekaros.hu

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo